Este oficial! Toate școlile din România se închid de pe 11 până pe 22 martie!

Este oficial! Toate școlile din România se închid începând cu data de 11 martie!

Raed Arafat a propus închiderea școlilor publice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial, liceal, post liceal și profesional, începând din data de 11.03.2020 până la data de 22.03.2020.

O nouă reuniune a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a avut loc astăzi, la ora 16:00, unde a fost discutată și măsura de suspendare a cursurilor, pe fondul înmulțirii cazurilor de infecție cu Coronavirus.

Premierul Ludovic Orban spune că măsura închiderii școlilor nu poate fi luată ușor: „O măsură de închidere a școlilor perturbă și privează elevii în ceea ce privește derularea serviciului educațional. Este o măsură care trebuie pregătită. Puneți-vă întrebarea ce fac copiii care rămân acasă. Există în fiecare familie un membru care să îi supravegheze dacă nu îi mai ducem la școală? Astfel de măsuri trebuie luate după o analiză serioasă. Avem ca punct de analiză din nou acest punct la discuția de astăzi. Dar nu se pot lua măsuri fără analize serioase. Avem doar 15 cazuri dintre care 5 s-au vindecat”.

Elevii din toată țara au așteaptat nerăbdători publicarea rezultatului reuniunii de astăzi. În urma unor lungi dezbateri s-a ajuns la concluzia că toate școlile din România se închid de miercuri!

Nu vă impacientați și nu uitați să păstrați o igienă corectă!

Pentru a citi mai multe măsuri de prevenire a Coronavirusului, click aici!

Sursa: Digi24

Autor: Fodor Andra- Maria

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare