(VIDEO) Studentă suspectă de Coronavirus! Transportată din cămin direct la spital!

0
916 views
studentă suspectă de coronavirus

Coronavirusul atacă și în căminele studențești din București, unde o studentă este suspectă de Coronavirus. Aceasta locuiește în căminele studențești din Regie și abia s-a întors în țară după o vizită din Italia. Fata a fost transportată la Institutul „Matei Balș” de către un echipaj SMURD duminică seara.

„O femeie care s-a întors din Italia și acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balș din București. Pacienta a fost transportată cu un echipaj SMURD pentru a fi testată, în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de Coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară”, adaugă Grupul pentru comunicare strategică.

Pe grupul de facebook al studenților de la Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației a fost postat un mesaj ce dorește să calmeze spiritele. Să informeze studenții în legătură cu evenimentul petrecut și cu măsurile ce trebuie urmate pentru a nu fi contaminați.

studentă suspectă de coronavirus

Pentru a nu stârni o panică totală, UPB a confirmat suspiciunea și pe grupul de facebook:

„O studentă a Universității Politehnica din București a fost transportată la Institutul „Matei Balș” pentru a efectua teste și a stabili dacă a fost infectată cu noul tip de Coronavirus. Subliniem faptul că tânăra nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci este doar în fază de verificări. Asigurăm studenții și salariații UPB că le vom comunica, în cel mai scurt timp, dacă vor fi necesare măsuri”.

Găsești aici măsurile de protecție emise de către Ministerul Sănățății, pe care trebuie să le ai în vizor pentru a te feri de COVID-19.

Tânăra studentă suspectă de Coronavirus a fost supusă testului și acum se așteptat rezultatul analizelor. Între timp aceasta se află în izolare.