hotel China
hotel China

S-a prăbușit un hotel din China în care se aflau persoane în carantină! Acesta avea cinci etaje, iar peste 70 de persoane au fost date dispărute. Autoritățile ajunse la fața locului au încercuit clădirea.

Un hotel din China numit Xinjia, situat în oraşul Quanzhou din provincia Fujian s-a dărâmat. Potrivit presei, aici erau puse în carantină persoane bolnave de Coronavirus. La fața locului au fost mobilizate echipaje de salvare care au rolul de a căuta, prin molozul în care s-a transformat hotelul, eventuali supraviețuitori și persoane decedate neidentificate momentan.

Din clădire au fost scoase în următoarele două ore de la prăbușire 34 de persoane, au declarat autoritățile din Quanzhou. Momentan nu sunt cunoscute cauzele prăbușirii.

Pentru a citi și alte informații despre situația coronavirusului din China, click aici

Hotelul ar fi fost inaugurat în luna iulie a anului 2018, având 80 de camere și era folosit pentru carantina bolnavilor de coronavirus din China, provincia Fujian. Clădirea avea magazine la parter și pe filmările postate de internauți se văd persoane îmbrăcate în salopete portocalii care escaladează mormanele rămase după dărâmare. Din clădire nu a mai rămas aproape nimic întreg.

sursa foto: Mediafax.ro