câine dintr-un incendiu

În Donetsk, Ucraina, a avut loc o explozie, un incediu a izbucnit imediat, iar casele din apropiere au fost cuprinse rapid de flăcările incendiului.
Panica a început și oamenii au început să se agite, să fugă din case luând cu ei lucruri de preț și animale. Câinele salvator, a intrat în casa cuprinsă de flăcări! Panica nu l-a cuprins și pe câine, iar acesta a fost curajos și a intrat în casă pentru a-și salva prietenul dintr-un incendiu.

Stăpânul câinelui era disperat și a crezut că îl va pierde.

La scurt timp, patrupedul a ieșit cu un pui de pisică în gură.

Puiul de pisică era cel mai bun prieten al câinelui, se jucau mult împreună, fiind mereu unul lângă celălalt, lucru pe care l-a demonstrat și câinele când a intrat după el să-l salveze.

Putem spune despre acest câine că este un erou, cu siguranță nici unul dintre oamenii de acolo nu ar fi intrat după puiul de pisică.
Micul patruped a făcut-o și a demonstrat încă o dată cât de loial poate fi un câine și cât curaj au ei.

Cu siguranță ai și tu un animal de companie acasă, sau ți-ar plăcea să ai.

Oferă-i animalului tău cele mai bune condiții, aici găsești produse de îngrijire pentru el!

O pisică, un cățel, un papagal sau chiar un hamster rămân una dintre marile bucurii ale casei. Fericire mare pe ele când le vin stăpânii acasă, dar și nouă, după o zi oricât de grea ar fi fost ea, ni se luminează fața când le vedem. Animăluțul ne învață că iubirea necondiționată există.

Beneficiile animalelor de companie

Știați că o pisică vă poate ajuta să vă vindecați de anxietate? Că reduce stresul, iar torsul ei specific creează o stare de bine? O pisică este un mic doctor în casă. Nu cere aproape nimic înapoi, decât puțină joacă, mângâiere, iubire din partea stăpânilor.

Despre beneficiile căinilor în casă sau în preajma noastră, cred că majoritatea le cunosc și pe lângă faptul că este cel mai credincios prieten al omului, poate fi un real ajutor în terapiile cu copiii cu autism, iar exemplele pot continua.

Respectați animalele și oferiți-le iubire și afecțiune, sunt singurele suflete care nu ne vor răni niciodată!

De ce trebuie să iubești animalele? Dacă te-am pus pe gânduri, aici poți citi mai multe despre acest subiect!