a dat foc casei iubitei sale

Un tânăr a dat foc casei iubitei sale, încercând să o recucerească! A vrut să reaprindă flacăra dintre ei, credem noi, dar tot ce a reușit să aprindă este interesul polițiștilor din zonă. Dragoste cu forța nu se poate, dar închisoare… da.

Din păcate, flacăra iubirii face pagube, uneori.

Tânărul ingenios, ca toți moldovenii de altfel, se numește Daniel Pîrțac, are 20 de ani, este din Iași și îi arde sufletul pentru o fată de 19 ani. Știm cu toții că iubirea înseamnă și perioade mai grele. Ei bine, de o astfel de perioadă a avut parte Daniel în relația buclucașă și a luat o decizie radicală, din dorința de a-și recuceri iubita. Să-i frângi inima unei femei te poate costa scump. În cazul acesta, te costă o casă nouă. La miez de noapte, când gândul la fata cu ochi senini îl măcina, iar dorul ardea mocnit, Daniel a mers la casa Anei, dorind să-și demonstreze iubirea.

Și a făcut-o în stil mare! A dat foc casei iubitei sale după ce l-a respins și a pus capăt relației.

Inițial, acesta ar fi dat foc unui fânar din apropierea casei. Din nefericire, flăcările s-au extins, devenind o amenințare pentru tot satul. Daniele, arde-o, dar nu-i da foc la casă!

Sfat de la o fată: Nu te va iubi mai mult dacă-i arzi casa!

La inima unei femei nu se ajunge ușor, de acord. Dar nu așa se aprinde flacăra iubirii. Putea să ia un simplu buchet de flori. Da, poate ar fi ajuns la gunoi după ce-i dădea Ana cu trandafirii în cap de câteva ori, dar merita încercat! Sau ciocolată. Ar fi refuzat ciocolata?

Vrei alte idei de cadouri pentru iubita ta? Nu-i da foc la casă, citește articolul acesta!

Daniel nu s-a gândit la flori și ciocolată. A crezut că o amenințare merge mai bine. „Arză-te-ar focul” e sinonim pentru „te iubesc, Ana”, oare?

Iubirea se poate exprima în multe feluri, dar în miezul nopții, să te trezești cu flăcări la geam și cu fostul iubit încercând să-ți arate iubirea într-un fel atipic, într-adevăr, e ceva nou. După un apel disperat la 112, la casa martoră a iubirii incendiare dintre Daniel și Ana au sosit vecinii, pompierii și poliția. Salvatorii au încercat ore întregi să stingă focul, iar pe numele Daniel Pîrțac s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare. Cam friguț după gratii… să sperăm că îl încălzește flacăra din inima sa.

Ce repede evoluează relațiile astea… Azi îți spune primul „te iubesc” și mâine îți dă foc la casă. Daniele, te-ai dat naibii! Să sperăm că nu devii inspirație pentru alți tineri inventivi.

Știm că iubirea arde-n sufletul vostru, dar vă rugăm să nu faceți ca Daniel, că sigur nu se mai întoarce Ana la el, sau iubita la voi. Lăsați flacăra iubirii să ardă doar în suflet, în minte și, ei bine, în pat, dar fiți responsabili. Și nu-i ziceți fostei iubite „arză-te-ar focul”, căci s-ar putea să vă treziți cu dosar penal.

 

Sursă foto: Observator.tv

Autori:

Sterie Luigia-Gabriela

Fodor Andra-Maria