crimă pentru două ceasuri
crimă pentru două ceasuri

Doi români, bistrițeni chiar, au sărit de la furt la crimă pentru două ceasuri! Aceștia au transformat un banal furt într-o crimă! Totul pentru 1900 de franci elvețieni și… două ceasuri!

Se pare ca 2 bistrițeni s-au gândit la cum sa capete niște bani, iar acum sunt trimiși in judecată pentru omor și tâlhărie calificată, după ce au comis o crimă.

Aceștia au fost surprinși in timpul furtului de către posesorul ,,premiului cel mare”, nimic altceva decât 1900 de franci elvețieni și două ceasuri. Pentru acestea, însă, au comis o crimă.

A meritat această crimă pentru două ceasuri?

Cei doi bistrițeni au avut, fiindcă de acum nu or să mai aibă cu siguranță, un tabiet după care își planificau jafurile. De data aceasta au acționat la exact doi ani de la jaful scăpat de sub control din Geneva, Elveția.
Se pare că cei doi nu erau singuri! Aveau alături și un complice, care acum este cerecetat și reținut de către autoritățile judiciare din Elveția.

Scopul?

Desigur, supraviețuirea. Cei doi bistrițeni nu aveau intenția de a ucide. Planul lor era de a fura 1900 de franci și cele două ceasuri, iar, mai apoi, să plece neobservați.
Într-adevăr, aceștia au plecat, dar direct în arest preventiv, cu dosar penal și o crimă pe conștiință.

Morala? Fii cinstit, măcar ia-ți ceas fain la preț bun, de aici!

Autor: Ordace Ionut

Sursa: bistriteanul.ro