A evadat din carantină pentru a-și da examenul auto!

0
420 views
a evadat din carantină

Coronavirusul, virusul ce a stârnit în toată lumea un haos total a lovit și în România, iar un tânăr de 25 de ani care era doar un simplu suspect ce trebuia să stea izolat, a evadat din carantină pentru a-și da examenul auto.

Suspectul trebuia să rămână în izolare în Brăeşti, judeţul Iaşi, timp de 14 zile. Acesta a refuzat cu desăvârșire să respecte această regulă strictă și a ales să riște viața altor persoane doar pentru a avea șansa să ia mai repede permisul auto. A trecut peste părerile medicilor și nu a înțeles că nu trebuie să ai contact cu alte persoane pentru a nu răspândii virusul.

În timp ce era în mașină cu examinatorul, pentru a da proba practică, a fost deranjat de cei de la DSP, ce au oprit automobilul și l-au dar jos din mașină pe individ.

Știm că am fost afectați destul de puternic de această valvă, dar nu vă faceți griji, coronavirusul se vindecă. Găsiți aici dovada!

Ca să țină minte că anumite reguli nu pot fi încălcate DSP-ul i-a dat omului o amendă usturătoare, iar pentru siguranța publică, a fost transportat acasă de către polițiști pentru că a evadat din carantină.

Iar dacă încă nu știai Ministerul Sănătății a emis măsurile de protecție de prevenire a coronavirusului și le găsești aici.