A murit de Coronavirus după ce a fost externat din spital!

"în Știri" by

Un bărbat din Wuhan a murit de Coronavirus după ce a fost externat din spital! Acesta a reușit să doboare virusul și s-a vindecat, dar la scurt timp după externare acesta a decedat.

South China Morning Post a făcut publică moartea bărbatului de 36 de ani după ce s-a vindecat de Coronavirus. Medicii spun că mai mulți pacienți externați s-au întors înapoi în spital.

Spital construit special pentru noul virus

În Wuhan s-a construit un spital special pentru cei infectați cu Coronavirus, locul unde a fost internat și acest bărbat de 36 de ani, care a murit de Coronavirus după ce s-a luptat cu acesta.
La 5 zile după externare, bărbatul a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii. În acest spital se tratau pacienții cu simptome ușoare și moderate.

El a fost internat pe 12 februarie la spital și a fost externat două săptămâni mai târziu, cu recomandarea să stea în carantină, într-un hotel, timp de 14 zile.
Soția bărbatului a declarat că acesta a început să se simtă rău la doar două zile de la externare.
Pe data de 2 martie, acesta a fost trimis la un spital, unde a și decedat.

În certificatul de deces, la cauza morții este menționat Covid-19, eliberat de comisia de sănătate din Wuhan.

Pacienții externați s-au îmbolnăvit din nou!

Spitalul Fangcang a transmis o notă urgentă, care declară că mai mulți pacienți externați s-au îmbolnăvit din nou.
Spitalul o să facă teste de anticorpi la pacienți înainte de a-i externa, pentru a se asigura că sunt recuperați complet.

La Spitalul Provincial Hubei, s-a deschis o clinică de reabilitare pentru pacienții vindecați de acest virus, pentru a-i ține în continuare sub supraveghere medicală.

Mai multe despre Coronavirus aflați chiar aici!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi