alcoolemie de 1 60
alcoolemie de 1 60

Românii sunt niște oameni inventivi, care vin cu idei ingenioase indiferent de situația în care se află. Un șofer, cu multe grade la bord, a fost prins când își conducea relaxat autoturismul pe o șosea din Timiș. Acesta a făcut alcoolemie de 1 60 ca să nu ia Coronavirus!

Doi polițiști aflați în zonă au observat neîndemânarea șoferului. Acesta nu ținea foarte bine direcția, iar când a realizat că poliția se află pe urmele sale, a accelerat. Probabil a încurcat frâna cu accelerația. Cred și eu, după atâtea pahare… Alcoolemie de 1 60? Perfect, măcar nu e Coronavirus!

Șoferul este un bărbat în vârstă de 45 de ani, care, imediat cum a coborât din autoturism, și-a recunoscut fapta afirmând că a pierdut numărul paharelor băute în seara respectivă. Dar cum scopul scuză mijloacele, acesta a venit cu un motiv bine-întemeiat pentru scăparea sa:

„Am băut pentru dezinfectare, să nu mă ia Coronavirusul”, a mărturisit șoferul inconștient.

Polițiștii l-au testat, iar aparatul a arătat o valoare de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost trimis la spital pentru a face probe de sânge, în urma cărora i s-a întocmit dosar penal.

Dragi șoferi, aveți grijă la drum și dezinfectați-vă mâinile și organismul (cu măsură) pentru a sta departe atât de virus, cât și de amenzi.

Dacă totuși ești un șofer cumpătat, meriți să ai cele mai bune piese auto, pe care le găsești chiar aici!

 

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Autor: Fodor Andra- Maria