români

Trei români au furat diamante în valoare de un milion de euro din Franța!

"în Știri" by

Cu o poveste parcă ieșită din filmele americane, trei români de-ai noștri au venit cu cea mai ingenioasă idee de a fura diamante în valoare de 1 milion de euro.

Cine spune că românii nu sunt ingenioși ?

Cei trei s-au transformat instant în oameni de afaceri puternici, interesați să investească în pietre prețioase, prezentându-se ca un cuplu de armeni gata să investească într-o asemenea afacere.

Ca povestea să fie cât mai credibilă, au susținut că au până și un expert în pietre prețioase cu dânșii. Acesta a fost pus să evalueze marfa, un rol jucat cu desăvârșire și fără urmă de îndoială de către românașul nostru, un „expert independent”.

Imediat după evaluarea diamantelor, indianul, care era partenerul de afaceri al bijutierului francez, a primit, după o constatare minuțioasă al falsului expert, o cutie sigilată, în care trebuia să se afle pietrele. Mare le-a fost uimirea atunci când au văzut că în cutia mică nu au găsit nimic și au realizat că au luat o mare țeapă.

Cum încercăm să ne ferim de românii ce vor să ne păcălească, mai găsești și aici niște categorii de oameni pe care trebuie să le eviți.

Un sârb, ce era complicele celor trei infractori, a fost condamnat în lipsă și a fost dat sub urmărire internațională ca să nu mai înșele și alți oameni puțin mai inocenți.

Știm că diamantele sunt cele mai frumoase pietre pe care o femeie dorește să le primească, totuși, merită să faci închisoare pentru ele?

Cei trei zmei de la răsărit au considerat că da, iar pentru acest fapt, cei 3 români au fost condamnați la patru ani de închisoare pentru furt și înșelăciune.

 

Studentă în anul 2 la Jurnalism în cadrul facultății FSPAC (Universitatea Babeș-Bolyai-Cluj), fostă elevă a Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț. În viitor îmi doresc să devin un jurnalist foarte bun. Cu toate acestea îmi doresc să lucrez și în domeniul Resurselor Umane. Sunt o persoană comunicativă și gata să ajut oricând. În plus, consider că scrisul este cea mai bună soluție, care îmi permite să inspir oamenii din jurul meu, fiind o eliberare de la cotidian.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi