De ce trimiteți imagini-urări doar de sărbători?

0
75 views
urări doar de sărbători

Pe voi, dragilor, vă invidiez profund.

În cazul în care nu sunteți familiari cu avalanșa pozelor-urare, sunt convinsă că ați câștigat lozul cel mare la loto și îmi citiți umilul articol în timp ce vă relaxați în Caraibe. Singura mare pe care a văzut-o nefericita de mine e aia de „fie ca”. Faptul că am văzut peisaje exotice e, de asemenea, datorat lor. Deci… De ce trimiteți imagini-urări doar de sărbători?

Știți cum e, fiecare om este salvat de cineva sau ceva: un doctor sau un om drag, un medicament sau o vorbă bună. Eu, de exemplu, nu aș mai fi cine sunt astăzi dacă nu erau acele fotografii mult așteptate și des văzute.
Lăsând vrăjeala la o parte, de ce Dumnezeu trimiteți pozele astea? Economisiți timp de 4 ori pe an? Bravo, Gigeilor, în loc să stați 10 secunde să scrieți un mesaj, stați juma’ de oră să găsiți ghiocelul perfect pentru a anunța venirea primăverii. Inteligent.

Câteva idei de cadouri aveți chiar aici, că tot e o lună dedicată femeilor.

Dacă chiar vreți să deveniți calendare, nu căutați pe Google fotografii editate de alți filosofi neînțeleși. Scrieți direct, cu cuvintele voastre. Vorba aia, calitate, nu cantitate. Vă mințiți singuri dacă credeți că cineva citește alea 10 rânduri despre primăvară, ghiocei și ce o mai fi p-acolo. Realitatea e dură, știu.

Sper că mi-ați înțeles punctul de vedere și că nu vă fierbe sângele prea tare. Vă rog, liniștiți-vă! Am o propunere. Fiți atenți, puteți economisi și mai mult timp, dacă o aplicați.
În loc să vă țineți ritualul anual de purificare a primăverii în notificările mele, vă provoc să editați voi propoziții de le utilizați în mod frecvent. Așa deveniți ceva mai originali și primiți, poate, niște zâmbete reale – nu un ,,mersi” aruncat în scârbă.

Autor: Aderov Ruxanda