Un preot din Cluj a băgat 2 tineri în sicriu! I-a pus să jure că nu au avut contact sexual!

Un preot din Cluj a băgat 2 tineri într-un sicriu! I-a pus să jure că nu au avut contact sexual!

Știți că umblă prin popor vestita vorbă că, mare e grădina Domnului? Cine ar fi crezut că până și slujbașii cei mai de seamă, și mă refer la oamenii Bisericii, au sărit gardul acolo? Mare mi-a fost mirarea, și pe bună dreptate, când am văzut pe internet videoclipul viral cu preotul și sicriul. Mai că sună a fabulă, nu alta!

Dumnezeu să ne ție, că cuvântul din poveste înainte mult mai este!

Un preot pensionar din Huedin, Cluj, a fost filmat cum a băgat doi tineri rromi într-un sicriu. Motivul? I-a pus să jure că nu întreținuseră relații sexuale. Și cum orice lucru prestat de un preot se plătește, evident că participanții la ritualul special au plătit efortul depus de Ioan Tonca, preotul în cauză.

Când am auzit de o astfel de ispravă, m-am gândit că bietul om a fost filmat pe ascuns. Aparent, avem un Steven Spielberg chiar la noi în România, căci preotul a făcut și pe regizorul, și pe cameramanul. Asta înseamnă să ai skills în orice.

Și cine a adus sicriul?!

Nu vreun vampir, asta vă asigur, ci doar comunitatea de rromi care au apelat la Divinitate pentru a afla dacă tinerii au întreținut sau nu au întreținut relații sexuale cu o domnișoară cunoscută de familie. Și citez din videoclip, dacă tot mi-am pierdut 17 minute din viață urmărindu-l: „Jur cu mâna pe Sfânta Cruce că nu am f****-o”. 

Râde ciob de oală spartă, doar nu era femeia uitată, nu?

Dragostea se face minim în doi, după cum spunea acum ceva timp Alex Velea. Și femeia și-a luat locul sortit în sicriu și a jurat la rândul ei că i-a fost fidelă soțului. Ce să mai, dramă, blesteme, jurăminte deșarte și promisiuni în van, ne mutăm de la telenovelele din Spania la slujbele domnului preot.

Ca urmare a scandalului, că altceva nu s-a creat, preotul Ioan Tonca a fost suspendat definitv, fiindu-i interzis să mai practice slujbe de orice fel. Mhm, păcat, aș fi vrut totuși să văd cât de creativ poate fi domnul în cauză.

Sursa video: Infohuedin.ro

Miruna A. Sabău
Miruna A. Sabău
Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare