berea Corona

Compania care deține berea Corona se confruntă cu cel mai slab trimestru din ultimii 10 ani, din cauza epidemiei cu noul Coronavirus. Se pare că, mai nou, Coronavirusul falimentează compania care deține Corona! Budweiser, Stella Artois, Beck’s și Corona sunt unele dintre cele mai cunoscute mărci de bere din lume, pe care le deține Anheuser-Busch In Bev.

2020 pare a fi un an cu ghionion pentru compania care deține berea Corona.

În urmă cu două luni, au apărut primele știri despre Coronavirus. Tot atunci au început pe paginile de socializare să circule sute de poze și glumițe pe seama berii Corona și a virusului apărut.

Scăderea profiturilor nu are legătură cu numele apropiat între cele două. Aceasta este cauzată de faptul că oamenilor le-a fost frică să iasă în oraș de teama Coronavirusului. Viața de noapte din țările lovite de noua epidemie este afectată de frica Coronavirusului. De aceea, multe baruri și restaurante își închid ușile mai devreme.

Compania Corona este în pierderi!

Deși numele berii nu are nicio legătură cu virusul apărut, compania suferă de pierderi în valoare de 170 milioane de dolari. În perioada când se sărbătorea anul chinezesc erau așteptate vânzări record pentru compania care deține berea Corona.

CEO-ul companiei, Carlos Brito, a declarat pentru CNBC: „Afacerea noastră depinde de ieșirile la restaurant, de viața de noapte, de ieșitul în oraș cu prietenii… Ne așteptăm, totuși, ca lucrurile să revină la normal”.

O fi Coronavirus de speriat, dar berea încă e genială. Ia-ți de aici o bere, știm că ți-e sete!