Un vasluian și-a bătut vecinul care i-a spus să nu mai taie lemne cu drujba în casă, fiindcă face zgomot! Un bărbat din Murgeni, un oraș din județul Vaslui, a ajuns la spital după ce a fost bătut de un vecin.

Potrivit europafm.ro, doi vecini s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei i-a atras atenția să nu mai facă zgomot. Acesta tăia lemne cu drujba în casă. Victima este secretarul unei primării din Vaslui, iar agresorul este un tânăr de 19 ani de etnie romă. Acesta se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi, se pare, o drujbă.

Când secretarul s-a dus să îl roage să înceteze zgomotele puternice venite din apartamentul său, în loc de discuţii sau o rezolvare pe calea amiabilă, a fost luat la bătaie. Vecinul l-a lovit cu pumnii pe funcționarul public, până ce acesta ca să scape, a fugit şi a sunat la 112. Oamenii legii au venit la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă.

Tânărul cunoscut în comunitate sub porecla „Robai” chiar tăia lemne în apartament, iar faţa tumefiată a secretarului primăriei Murgeni dovedea şi faptul că a încasat-o serios. De altfel, funcţionarul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale, scrie adevărul.ro.

„În seara de 28 februarie. Poliţia Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost şi lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Agresorul a fost şi amendat cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.