speriații de Coronavirus

Speriații de Coronavirus vor să-și returneze proviziile magazinelor!

"în Știri" by

Speriații de Coronavirus vor să-și returneze marfa magazinelor! Isteria provocată de virusul Corona a fost înăbușită, se pare. Acum, oamenii nemulțumiți care s-au pregătit pentru el ca pentru o apocalipsă își cer drepturile de clienți corecți și civilizați!

După ce au golit rafturile de făină, zahăr, ulei și conserve, aceștia își cer banii înapoi pe ceea ce au achiziționat!

Europa FM a precizat în matinalul „Deșteptarea” că românii speriați de Coronavirus cer ca marfa pe care încă o posedă să fie returnată magazinelor de la care au cumpărat-o. Se pare că există un caz aparte de client care a dorit să returneze 14 kilograme de fasole în conservă. Clienții au fost, spre dezamăgirea lor, refuzați.

Crainicul radio Europa FM de la matinalul „Deșteptarea” a declarat că a primit un mesaj de la un utilizator social-media în legătură cu speriații de Coronavirus. Acesta este: „Soția lucrează la Selgros Băneasa. Ce se întâmplă? Au început să apară clienți care au cumpărat prea mult zilele trecute și vor să returneze din cumpărături.”

sursa foto: agora.md

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi