petrecere cu gheață carbonică

Nimic nu ne mai surprinde la influenceri! O vloggeriță din Rusia a dat o petrecere cu gheață carbonică, unde 3 oameni au murit!

Cine spune că mediul extrem de trai  al unor ruși nu poate duce și la catastrofe?

Toată lumea vorbește despre ce vodka au ei și cât de nebuni sunt. Din câte se pare, faptul că unele activități începute din glumă se pot transforma în tragedii, e valabil și pentru ei. Una dintre aceste activități a ucis recent 3 oameni și a băgat în spital alți șapte. Ce frumos, nu-i așa? Totul s-a întâmplat când Ekaterina Didenko, o vloggeriță tare inspirată, a decis că milionul de urmăritori din dotare nu îi mai sunt de ajuns.

Și ce mod mai bun de a atrage noi urmăritori decât o petrecere cu gheață carbonică turnată direct în piscină, pentru a avea cele mai tari efecte speciale?

Cum altfel să le prezinți cât de șmecher ești și în ce fel luxos te distrezi? Sau aș putea zice… în ce fel îți poți pierde partenerul de viață, în încercarea de a face rost de mai mulți fani pe Youtube? Na, că la asta nu s-au gândit niciodată vloggerii noștri amatori! Sunt curioasă cât de mulțumită a fost, totuși, de efectele speciale pe care le-a primit.

Cu siguranță nu se aștepta ca ideea ei de petrecere să decurgă în acest fel!

Cu adevărat, efectele speciale au fost de speța celor mai dramatice, nu putem comenta. Evident, a postat mai târziu un clip video, plângând, pentru a-și anunța urmăritorii că petrecerea a luat o întorsătură nefericită. Unii oaspeți și-au pierdut cunoștiința în urma sufocării, iar soțul său și alte două persoane au decedat.

Dar e normal ca gheața carbonică să nu mai respecte regulile fizicii atunci când se întâlnește cu maiestatea lor, influencerii. Or veni legile fizicii să le ceară voie să se menifeste? Afurisite legi rebele ce sunt! Pe bune, nu-mi pot da seama cum a îndrăznit natura să se pună cu acești oameni tare culți pe care copiii îi idolatrizează tot mai mult.