Mâncare cu viermi

Caz revoltător! Mâncare cu viermi au primit copiii internați la un spital din Cluj! Ce zic autoritățile?

Ei bine, Consiliul Județean Cluj a transmis luni printr-un comunicat faptul că acest caz ar putea reprezenta o posibilă încălcare a normelor alimentare. În comunicat se arată imagini surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Secția Clinică de Pediatrie Nr. 1 indică o posibilă încălcare a normelor alimentare. Acest fapt l-a determinat pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, să trimită Corpul de Control al Instituției pentru a verifica aspectele semnalate.

În același scop, în acest moment se desfășoară o anchetă internă în spitalul cu pricina.

Tot un control este realizat și de reprezentanții DSP Cluj, instituție cu care CJ Cluj ține legătura. Reprezentanții CJ Cluj susțin că, de îndată ce vor deține toate informațiile, le vor transmite faptul că nu vor tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară în niciunul dintre spitalele aflate în subordine.

Cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat acestor spitale sume importante de bani.

Menționăm că Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca se află în subordinea CJ Cluj. Duminică seara, a fost publicat pe Facebook de către deputatul Emanuel Ungureanu un videoclip despre care susține că a fost filmat la Spitalul de Copii din Cluj. În videoclip se observă un pateu dat la cină unei mame internate cu copilul ei – pateu care avea viermi.

Mâncare cu viermi au primit copiii internați la un spital din Cluj, se pare!

Parlamentul anunță că se va sesiza DSP Cluj. Parlamentarul Emanuel Ungureanu a menționat pe rețeaua de socializare faptul că o mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Morților din Cluj-Napoca i-a scris pe Facebook cum că, la cină, i s-a servit mâncare cu viermi. Am ajuns destul de departe cu indiferența noastră ca popor, dacă există oameni capabili să servească așa ceva unor pacienți.

Sursa: Mediafax.ro

1 COMENTARIU

  1. Viermij de tipul acela se vand in mai toate shopurile din Marea Britanie, in special cele de bodybuilding, viermișorii contin aproape 100% sursa de proteine fara grasime si fara carbohidrați, într-adevăr nu poti da unui copil asa ceva, dar genul asta de mancare este folosita