au plătit să facă sex
au plătit să facă sex

Apartamentul unor adolescente minore a ajuns de la bordel la platoul unui film de acțiune.

Doi bărbați au fost bătuți și jefuiți după ce au plătit să facă sex. Vinovații au fost condamnaţi recent la Curtea de Apel Galaţi pentru tâlhărie calificată.

Victimele au plătit fetele pentru a întreține relații sexuale, însă prietenii tinerilor le întinseseră o capcană.

Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi i-au condamnat definitiv, pe trei tineri pentru tâlhărie calificată.

Agresorii, cât și fetele au primit pedepse cu închisoarea, respectiv măsuri educative, neprivative de libertate, după ce au atras doi bărbaţi într-un apartament din Galaţi sub pretextul că oferă servicii sexuale contracost. În loc de o aventură de neuitat cu niște tinere, aceștia au fost loviți și deposedați de bani şi bunurile de valoare.

Protagoniştii sunt Ali Lică Hagi, condamnat la 5 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare, Ali Ştefan Vlăduţ, care va avea de executat 9 ani şi 10 luni de închisoare şi Şerban Doru, care a primit 5 ani şi 20 de zile de închisoare.

Cei trei tineri sunt clienţi vechi ai poliţiştilor, fiind condamnaţi anterior tot pentru fapte penale comise cu violenţă.

Fetele care au pregătit „scena” împreună cu  prietenii lor sunt Andreea Ionaşc şi Ana Maria Beşleagă.

Ambele au primit măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni.

Toată povestea a început cu un anunț postat pe internet de către cele două fete, potrivit căruia ar fi întreținut relații sexuale contracost. După o convorbire telefonică, întâlnirea a fost stabilită într-un apartament din Galați.

Adolescentele au vârsta de 15 și 17 ani.

Poate fi vârsta o problemă sau au fost influențate de prietenii lor?

La scurt timp după ce au ajuns la apartament, asupra celor doi bărbați, au năvălit agresorii.

I-au luat la bătaie, iar apoi le-au furat toţi banii pe care îi aveau asupra lor, 930 de lei, lăsându-i şi fără un telefon mobil, un ceas şi un lanţ de aur. Victimele au sunat la Poliţie, oamenii legii identificându-i în scurt timp pe vinovați.

Bărbații care au plătit să facă sex, dar au căzut în capcană, au vârsta de 26 și 42 de ani și cu siguranță nu vor uita această experiență.