coronavirusul falimentează companiile aeriene

Cu toată nebunia acestui virus, foarte mulți oameni au renunțat la vacanțele programate, probabil, înainte să apară marea vedetă, „Coronavirus”. Astfel, Coronavirusul falimentează companiile aeriene.
Pe paginile de socializare se fac diverse glume pe acest lucru. Oamenii sunt preventivi, nu riscă!

Datorită acestor anulări, Emirates Group, una din cele mai mari companii aeriene din lume, încurajează personalul să îşi ia concediu. Motivul principal este cererea scăzută de călătorii cauzată de Coronavirus, conform Bloomberg.

Vrei să te protejezi de virus în caz că pleci în vacanță? Aici găsești ceea ce ai nevoie.

Sunt zvonuri despre un email intern în care scrie că se observă o „încetinire a afacerilor şi o nevoie de flexibilitate în modul de lucru”.
Emirates a anulat o mare parte din zborurile către China şi a suspendat operaţiunile către Iran, epicentre ale Coronavirusului.

Nici alte companii nu stau bine la acest capitol.

Se pare că, mai nou, Coronavirusul falimentează companiile aeriene! Turkish Airlines a suspendat toate cursele spre Italia, în timp ce piloții de la United Airlines au o lună de concediu cu plată redusă din cauza anulării zborurilor.

Totodată, United a pierdut toate zborurile pe ruta New York – Milano după ce Departamentul american de stat a ridicat alerta de călătorie spre nordul Italiei.

Câți bani s-au pierdut aici?

Este o perioadă critică pentru multe companii aeriene!

Companiile aeriene internaţionale se aşteaptă să piardă aproape 30 de miliarde de dolari în venituri anul acesta din cauza scăderii cererilor de zbor.

Sperăm să își revină cât de repede lucrurile care nu funcționează în această perioadă și să revenim la ritmul nostru normal de supraviețuire, fără butoane de panică.