Oamenii se răzbună din ce în ce mai oribil. Imaginația sau cruzimea încep să nu mai aibă limite. O femeie din Florida și-a lăsat iubitul să moară într-o valiză după ce a fost înșelată.

Se pare că Sarah Boone a sunat la 911 și a declarat că iubitul ei a fost prins într-o valiză și a murit în timpul unui joc de-a v-ați ascunselea.

Se pare că Sarah și iubitul său făceau puzzle-uri duminică seara, în apartamentul lor din Winter Park, când le-a venit o idee.

S-au gândit că ar fi amuzant ca Jorge să se ascundă în valiză, ca parte a unui joc.

Cel puțin asta declară femeia în fața autorităților.

Astfel că acesta a intrat în valiza albastră, urmând să fie închis de iubita sa. Pentru că degetele i s-au blocat pe exterior, Sarah a presupus că poate să iasă când dorește.

S-a dus liniștită la culcare, crezând că după ce se va plictisi de joc, Jorge o va urma în pat.

Ce a urmat? Luni dimineața Jorge se afla tot în valiză și nu mai respira.

Totuși, se pare că videoclipurile din telefonul său îi contestă cu desăvârșire declarațiile asumate în fața polițiștilor. În videoclipuri se vede clar că Sarah își batjocorește prietenul, surprinzându-i strigătele de ajutor. Aceasta l-a pedepsit pentru faptul că a înșelat-o: „Nu poți să respiri? Atunci înțelegi cum m-ai făcut să mă simt?”

Când polițiștii i-au pus în față videoclipurile din telefon, aceasta nu a vrut să le urmărească, negând în continuare cele întâmplate. Se pare că tot ea ar fi apelat numărul de urgențe, declarând că și-a găsit iubitul fără viață, în urma jocului lor.

Femeia a fost arestată și nu se concepe plata cauțiunii, fiind vorba de un omor calificat.

Puteți vedea declarațiile femeii care și-a lăsat iubitul să moară într-o valiză chiar aici!

Sursă: CNN