mamă
mamă

O mamă și-a pus fiul să facă flotări în baia unui magazin pentru că nu a ascultat-o!

Molly Wooden se afla în toaleta unui magazin numit Hobby Lobby din Killeen, când a văzut o altă mamă, Nicki Harper Quinn, disciplinându-l într-un mod atipic pe fiul ei de 10 ani. Wooden a făcut o fotografie a lecției pe care Harper Quinn i-a dat-o fiului său și a postat-o ​​pe Facebook cu cuvinte de admirație la adresa disciplinării atipice.

„Atunci când am văzut, în sfârșit, cu proprii ochi, cu atât mai puțin făcut în public, m-am simțit puternic obligată să surprind acel moment!”, a declarat Molly Wooden.

În fotografie, Harper pare că îl ține pe cel mic sub mâna dreaptă, timp în care îl privește pe cel mare, de 10 ani, cum execută flotări, la ordinul mamei sale, deoarece nu a fost ascultător.

mamă
Sursa foto: CNN

Harper Quinn a declarat pentru CNN.

În timp ce ea făcea cumpărături în Lobby Lobby, fiul ei Kingston, care „făcea ceea ce fac copiii normali de 10 ani, atinge lucrurile și îl deranjează pe fratele său mic”, nu asculta ce i-a cerut să facă.

După ce i-a oferit fiului său o ultimă șansă de a se comporta frumos, Harper Quinn a spus că s-a enervat și a decis să rezolve problema acolo.

„L-am dus la baie și i-am spus: Jos! Fă 10 flotări! Dacă se plângea de faptul că era murdar pe jos, îi spuneam să tacă și să mai facă 10 flotări!” După ce a terminat flotările, l-a spălat pe mâini și au mers înapoi în magazin, spune Harper Quinn.

Kingston, copilul acesteia, are tulburare de deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD) și tulburare de deficiență opozițională, potrivit mamei sale. Asta înseamnă că face în mod intenționat lucruri pe care ea îi cere să nu le facă din cauza unui impuls neurologic al creierului.

Pentru alți părinți care se confruntă cu probleme similare, atât Wooden cât și Harper Quinn doresc ca aceștia să știe că nu sunt singuri.

Wooden, o mamă a unui copil de 4 ani și a unui bebeluș de 19 luni, a spus că este important pentru ea să fie părinte, mai întâi, și prietenă, mai târziu, pentru copiii ei.

Trebuie să amintim faptul că este un copil special, cu nevoi speciale.

Astfel de comportamente uneori sunt obișnuite la copiii cu ADHD, oare mama lui a ținut cont de acest lucru?

În calitate de mămică a doi copii, mai mici ca vârstă decât personajul de astăzi, pot doar spune că fiecare părinte aplică metode și metode pentru o bună disciplină și comunicare cu copiii lui. Unii copii pot fi receptivi la aceste „pedepse”, alții nu.

Totuși, e de apreciat faptul că folosește o tehnică antrenantă pentru copil. Dacă copilul nu ascultă de multe ori pe zi, abdomenul lui poate să arate bine în câțiva ani.

Multă lume pe Facebook a judecat mămica și a lăsat comentarii la poza postată: „așa ceva nu este posibil”, „inadmisibil”.

Serios, dar ce ați fi vrut? Tradiționala palmă la fund? Credeți că mai e eficientă?

Care este metoda pe care o folosiți pentru a vă disciplina copilul sau cum vedeți dumneavoastră treaba asta? Credeți că este o metodă deplasată?