român a încercat să jefuiască Monetăria Regală a Belgiei
român a încercat să jefuiască Monetăria Regală a Belgiei

Un român inspirat de serialul „La Casa de Papel” a încercat să jefuiască Monetăria Regală a Belgiei! E delir mare printre fanii serialului. Știm, nici noi nu mai avem răbdare până în aprilie, când apare noul sezon. Credeți-ne pe cuvânt. Prea mare suspans a generat sfârșitul sezonului trei, când poliția se șmecherește și îl face pe Profesor să o creadă pe Raquel moartă. Dar vai, ce face pentru unii nerăbdarea sau ideile îndrăznețe expuse în serial…!

Un român de-ai noștri, că nu se putea altfel, a avut o inițiativă briliantă. Împreună cu un african a încercat să fure 5 kg de monede deteriorate din Monetăria Regală a Belgiei. Clișeic sau nu, se pare că autoritățile din Bruxelles nu au îmbrățișat cu același amuzament acțiunea eroică ce a produs nostalgie printre fanii serialului.

Nieuwsblad.be relatează faptul că cei doi suspecți au fost reținuți. Românul și africanul, în vârstă de 21 și 22 de ani, au fost prinși în noaptea de joi spre vineri de un agent de securitate al monetăriei după ce au spart ușa clădirii și și-au umplut rucsacii cu 5kg de monede.

Un român inspirat de serialul „La Casa de Papel” a încercat să jefuiască Monetăria Regală a Belgiei! Scenariu rupt din filme, la propriu!

O a treia persoană, care se vehiculează a fi, de asemenea, implicată, nu a fost însă de găsit. Sau îi coordona din umbră precum în serial, ca să fie comedia dusă până la capăt? Purtătorul de cuvânt al FPS Finance declară că obiectele la care au atentat sunt doar niște copii deteriorate, ce nu pot fi folosite în niciun fel.

Monedele utilizabile nu sunt ținute în clădire.

Potrivit procurorilor, cei doi ar fi fost eliberați, iar în trecut nu au mai avut probleme cu legea. Aceștia vor apărea în data de 5 martie în fața unui judecător. Nu ne este clar încă motivul pentru care au recurs la această acțiune eroică.

Să fie încercați oare de aceeași solidaritate față de societate precum iubitele personaje din „La Casa de Papel”?

Suspecții au susținut în fața autorităților că voiau să filmeze un clip în care jucau fotbal în monetărie. Indiferent de intenții, aceștia au spart ușa. Puțin diferit față de gașca lui Berlin, mâna dreaptă a Profesorului. Celebrii hoți au intrat civilizat. Nici n-a fost nevoie să se strecoare. Cu o strategie bine pusă la punct, n-au spart uși, n-au dat în cap, n-au ucis pe nimeni.

Dar, știți cum se zice: Viața bate filmul!

Recomandăm ca pe viitor să aveți mare grijă la serialele pe care le vizionați! „La Casa de Papel” este un serial pașnic, în ciuda anvergurii și răsturnărilor de situație. Dar Doamne ferește să se oprească Netflix-ul data viitoare pe un serial cu crime…

Dacă n-ai văzut încă serialul, aici găsești cele mai tari TV-uri numai bune pentru un Netflix & Chill!

Sursa foto: Fandango.