coronavirusul Wuhan creat în laborator
coronavirusul Wuhan creat în laborator

În acest moment există mulți specialiști care susțin ipoteza conform căreia Coronavirusul Wuhan a fost creat în laborator datorită asemănării cu HIV-ul.

Specialistul în Arme Biologice, Dany Shoham, a arătat publicului că în orașul Wuhan există două laboratoare genetice ce păstrează și prelucrează virusuri letale, la fel ca în cazul Coronavirusului. Acestea au fost părtașe în programul militar chinez de construire a armelor biologice, lucru declarat ilegal.

Imediat după această declarație, un epidemiolog indian foarte respectat a susținut că în urma cercetărilor efectuale s-au găsit iregularități în genomul virusului. Acest fapt demonstrează că:

Genomul, format din ADN și ARN, a fost creat în laborator.

După efectuarea studiului „Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nGov spike protein to HIV-1 gp120 and Gag” a ieșit la lumină faptul că unele segmente din genomul Coronavirusului Wuhan sunt exact la fel cu segmentele din compoziția virusului HIV. Cel mai important fapt este că acest segment nu se găsește în nici un alt tip de Coronavirus, ele fiind 3 la număr.

Aceștia au izolat unele segmente ale ARN-ului Coronavirusului, ce nu au nicio legătură cu celelalte doua 2 tipuri, cum ar fi SARS. Cu toate acestea asemănarea este extrem de ridicată și se susține ipoteza că provin de la virusul HIV, de unde se deduce teoria conform căreia Coronavirusul Wuhan a fost creat în laborator.

Descoperirea acestora este în strânsă legătură cu afirmațiile declarate de medicii chinezi, cum că virusul poate răspunde la medicamente anti-HIV.

Cu toate că lucrarea indienilor nu a fost declarată oficială și nu a fost supusă procedeelor de verificare, teoria este credibilă datorită asemănării ridicate cu avertismentele lui Danny Shohman. A fost ofițer de informații militare israeliene, având doctoratul în microbiologie medicală și fiind analist senior de informații militare israeliene pentru război chimic și biologic în Orientul Mijlociu și toată lumea, având gradul de locotenent colonel.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Coronavirus și dacă acesta se vindecă, aici avem soluția!

Unul din motivele pentru care ar putea fi creat acest virus este poluarea extrem de ridicată din ultimii ani

Poluarea a devenit un semnal de alarmă pentru omenire, aceasta agravând și distrugând o masă foarte mare de animale și zone cu potențial ridicat de producere de oxigen. Măsuri au fost luate, dar doar în cazuri extrem de grave sau imediat după incidente. Totul a fost șters cu buretele, dar nu pentru toți.

După apariția Coronavirusului Wuhan, poluarea din zona Chinei a scăzut cu 10% datorită deceselor înregistrate, iar aceasta este în creștere.