provocare
provocare

Un nou challenge a devenit viral pe internet, este vorba de „Skullbreaker Challenge” (provocare a craniului spart). Este nevoie de 3 participanți, doi dintre ei explică celui din mijloc că trebuie să sară cât mai sus. Moment în care ceilalți doi îl lovesc peste picioare pentru a cădea pe spate. ATENȚIE, lovitura poate fi fatală!

Medicii trag un semn de alarmă!

Un astfel de joc este foarte periculos deoarece ne pune viața în pericol. Foarte mulți dintre cei care au încercat acest challenge au ajuns la spital cu răni pe corp, sau în stare de inconștiență.

A ajuns și în România!

Nu de mult timp s-a răspândit și în România această provocare, iar românii, fiind deschiși la orice, au încercat și ei acest joc. Sper să realizeze cât este de periculos și să nu îl promoveze mai departe. Iar vouă, celor mai realiști, mai cu picioarele pe pământ, am rugămintea de a transmite mai departe consecințele asupra acestui joc. Atunci când vedeți pe cineva încercându-l vă rog să interveniți și să opriți mizeria aceasta de „provocare”. Ar fi păcat ca cineva să își rupă ceva sau, în cel mai rău caz, să-și piardă viața, pentru că da, se poate întâmpla, iar noi să nu acționăm.

Se pare că internetul nu este folositor mereu.

De multe ori acționăm doar ca să fim în pas cu moda. Gândiți-vă bine dacă merită să copiați pe cineva/ceva înainte. Gândiți-vă dacă aveți beneficii, dacă învățați ceva de pe urma acelui lucru. Faima, moda, celebritatea etc. sunt trecătoare. Viața voastră și oamenii de lângă voi sunt mai importante decât orice moment de glorie sau 1 milion de like-uri la un nou challenge. Nu vă lăsați păcăliți de sistemul virtual! „Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi” – Goethe

Sursa foto : Daily Mail.

Autor: Gina Sângeorzan