Adeptul Pământului plat a murit, prăbușindu-se cu racheta sa pe aburi! (VIDEO)

"în Texte" by

Știți vorba aia, despre morți doar de bine. Anunțăm nebunia mortală a zilei: Mike Hughes, adeptul Pământului plat a murit, prăbușindu-se cu racheta sa pe aburi! Amețit de aburii rachetei, putem spune că s-a prăbușit cu tot cu teoria sa. Scopul inginerului a fost să atingă limita Karman, aflată la 62 de mile deasupra suprafeței Pământului. Noi zicem că a depășit-o, iar acum, din cer, poate să vadă dacă Pământul este sau nu plat.

În dorința sa de a demonstra că cei care cred că Pământul nu este plat au fost manipulați, Mike Hughes și-a construit propria rachetă.

Cine știe, poate a crezut că și cei care se ocupă cu asta sunt niște șarlatani și a preferat să o facă cu mâinile lui. Totuși, racheta cu aburi construită de acesta s-a dovedit a fi rezultatul proverbului „cum îți așterni, așa dormi”.

Nu putem să nu ne întrebăm, oare cum ar fi fost dacă era adeptul teoriei că Pământul se află de fapt pe spatele unei broaște țestoase. Mhm, dacă credea că Luna este din brânză, oare avea toată lumea de câștigat?

Revenind la o notă mai serioasă, cred că era mai sigur dacă făcea înconjurul lumii, poate îi reușea și în 80 de zile.

Passepartout și Fogg nu au avut rachete homemade. Vedeți, ăsta este un foarte bun exemplu că acele tutoriale DIY de pe Youtube nu merg întotdeauna.

Nu facem haz de necaz de această tragedie care este resimțită cu durere față de familie. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Facem haz de necaz de modul în care a vrut să își demonstreze crezul. Poate fi considerat de către adepții aceleiași teorii, un martir. Ne așteptăm la o întâlnire la care vor participa toți membrii comunității de pe întreg Globul, ups, din toate colțurile lumii (e mai bine așa).

Revenind la origini, când încerci prea mult să demonstrezi că tu ai dreptate, s-ar putea să pici chiar tu…ăăă, să fi greșit chiar tu.  Vorba aia, n-ai cum să convingi un om de prostia sa. Când crede că Pământul e plat, crede asta până la moarte și dincolo de ea. Condoleanțe.

Românii au o zicală: când toată lumea zice că ești beat, te duci și te culci.

Când toată lumea îi spunea lui Mike că Pământul e rotund, acesta doar se încăpățâna să demonstreze contrariul. Cum e Pământul de acolo de sus, Mike? Să știm și noi, poate se mai aruncă cineva într-o rachetă făcută acasă, că doar ce-ți faci cu mâna ta e lucru precis…

Poate ne credeți insensibile față de evenimentul tragic, ei bine, poate că suntem, căci uneori nu-ți poți imagina cum naiba se poate întâmpla așa ceva, cum poate merge un om atât de la extrem cu încăpățânarea sa. Bun, să zicem că, prin absurd, sfidând orice lege a gravitației, Pământul ar fi plat. Cu ce te încurcă asta în viață? E mai bine să mori încercând să demonstrezi că tu ai dreptate și toți ceilalți greșesc, decât să trăiești pe Pământ acceptând că nu totul trebuie să fie așa cum zici tu? Voi ce credeți, merită să mori încercând să demonstrezi că ai dreptate? Cât de departe poate merge o ambiție nebunească? Vă așteptăm părerile în comentarii.

Și ca să fie treaba treabă, hai să vedem clipul cu încercarea fatală a lui Mike de a demostra că Pământul e plat.

Sursă video: https://www.youtube.com/user/o5iri5

Autori: Miruna A. Sabău

Gabriela Luigia Sterie

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

1 Comment

  1. “Prostul, intotdeauna stie sigur ca spune adevarul; Inteleptul, intotdeauna se indoieste de adevarul spuselor sale!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*