Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai după un meci fantastic cu Jennifer Brady

"în Sport" by

Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai după un meci fantastic cu Brady! După meciul greoi din Turul 2, Simona și-a luat în serios poziția a doua în clasamentul WTA și a învins-o pe tânăra Jennifer Brady (52 WTA) după un meci impecabil.

Simona Halep a învins-o pe Brady cu scorul de 6-2/6-0 și americanca părăsește competiția cu un prim set mai slab, iar celălalt în care a fost spulberată de româncă. Mâine, Simona Hhalep luptă pentru trofeul de la Dubai cu Elena Rybakina, reprezentanta Kazahstanului.

„Mi-a plăcut foarte mult. A fost un meci mare! A fost cel mai mare meci făcut de mine aici, îmi place să joc la Dubai și publicul a fost extraordinar, îmi place să joc aici. Am muncit pentru fiecare minge, am câștigat puncte și în spate stă foarte multă muncă” – a declarat Simona Halep după terminarea partidei

sursa foto: WTA

Peterlin Cristian-Raul are 17 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XI-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi este un iubitor înrăit al istoriei, pe care o povesteşte şi o învață cu drag. Îi plac filmele vechi, cărțile și poezia contemporană. Încearcă să fie critic, ironic și ludic, caracteristici pe care le regăsim în articolele sale cu subiecte controversate, dar cu o abordare relaxată. Visează să devină jurnalist.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*