Parcare Laterala

Parcare laterală în stil oltenesc! Așa perfecțiune este rară!

"în Umor și satiră" by

Șoferii din Mehedinți fac din nou ravagii pe străzile Timișoarei! După ce a reușit să facă o parcare laterală în stil oltenesc, posesorul unei mașini Dacia Logan și-a abandonat autoturismul în mijlocul străzii.

În zona Circumvalațiunii din Timișoara, au fost imortalizate imagini de la locul faptei care în câteva ore au cucerit internetul. Imaginile virale au stârnit anumite reacții în rândul tinerilor.


Parcare laterala impecabila


Poate că suntem „o generație pierdută”, dar când vine vorba de comentarii și poze amuzante, nu ne poate contesta nimeni talentul. M-am amuzat citind sutele de comentarii de la postarea originală, dar unul chiar a ieșit din tipare:

„Când vrei să ocupi doar juma’ de bandă să mai treacă și alții”

Această persoană „i-a sărit în ajutor” șoferului, scuzându-i neatenția cu pretextul bunelor sale maniere. De ce judecăm așa repede? Omul poate voia să ajute…

De asemenea, meme-urile pe tema „parcare laterală” nu pot rămâne neobservate.


Parcare laterala marca „iubi”


 

Oare ce ar fi internetul fără „mașinile leșinate” și umorul tinerilor din ziua de azi?

 

Sursă foto: Facebook

Sursă info: Trafic jud. Timiș

Ello, eu sunt Andra, sunt din Fălticeni și studiez la Colegiul Național Nicu Gane. Sunt o persoana foarte creativă, pun suflet în absolut orice fac și încerc să mă autodepășesc tot timpul. Am un simț al umorului dezvoltat, iubesc să îmi fac prieteni noi, să socializez și să ascult poveștile, ideile oamenilor. Cât despre pasiunile mele: cititul, scrisul, muzica, video editing și tot ce ține de artă în general. Sunt un potterhead convins și iubesc filmele și cărțile fantastice.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi