Netflix elimină prima lună gratuită înainte de prelungirea abonamentului! Dacă până acum Netflix oferea o lună gratuită înainte ca clientul să opteze pentru prelungirea abonamentului sau oprirea lui, acum va trebui să plătească încă de la început!

Dacă până acum o opțiune era să primești luna gratuită „de probă”, iar apoi să prelungești abonamentul Netflix, aceasta rămâne de domeniul trecutului! Încă din prima lună, clienții Netflix vor fi puși la plată indiferent de situația în care se află. Măsura a fost luată și în Regatul Unit, Franța, Italia, Norvegia, Spania, Polonia sau Africa de Sud.

Avantaj pentru o lună!

Cu toate că Netflix elimină prima lună gratuită, va oferi gratuit un upgrade tuturor abonaților pentru o lună, iar aceștia vor putea beneficia de abonament Premium. Astfel, dacă se va opta pentru abonamentul Minim (8 euro) sau Standard (10 euro), clienții vor primi pachetul Premium (12 euro) și vor fi scutiți de 4, respectiv 2 euro, depinde de opțiunea pentru care optează.

Până în prezent, din 2016 încoace, clienții se puteau folosi de o lună gratuită pentru fiecare card bancar introdus și aveau posibilitatea de a renunța după 30 de zile de folosire în care contul Netflix era activ. Acum, după ce a devenit o platformă cunoscută și de încredere, Netflix elimină prima lună gratuită.

„Analizăm diferite metode de promovare de marketing în România pentru a atrage noi membri și pentru a le oferi o experiență Netflix excelentă”, a fost răspunsul companiei, pentru Paginademedia.ro

Abonmentele Netflix

  • Abonament Minim – 7,99 de euro, cu acces la un singur ecran.
  • Abonament Standard – 9,99 de euro. Imaginile sunt la calitate Full HD, iar abonații pot urmări producțiile simultan pe două ecrane.
  • Abonament Premium – 11,99 de euro. Imaginile sunt la calitate Ultra HD+HDR, iar abonații pot urmări simultan producțiile pe patru ecrane.

Luna gratuită se menține în Bulgaria, Ungaria, Germania și Portugalia, însă eliminarea lunii gratuite este luată în calcul și pentru acestea.

Dacă vrei să ai parte de puțin Netflix and chill, zic să arunci o privire aici!

sursa foto: engnews24h.com