Aliatul lui Trump

Aliatul lui Trump, Roger Stone, a fost condamnat la peste 3 ani de închisoare!

"în Diverse/Texte" by

Aliatul lui Trump, Roger Stone, a fost condamnat la peste 3 ani de închisoare. A fost găsit vinovat pentru sperjur și influențarea unui martor, în încercarea de a bloca o mărturie. În noiembrie, el a fost găsit vinovat pentru 7 capete de acuzare, printre care mințitul Congresului, obstrucționare și influențarea martorului.

Cazul acesta este surprinzător, dar totuși, neașteptat. Roger Stone este al șaselea om din anturajul lui Donald Trump care a fost acuzat în celebrul caz al alegerilor prezidențiale din 2016. Cazul a ajuns atât de cunoscut după lansarea zvonului că Rusia ar fi ajutat campania lui Trump, implicându-se în alegerile din America.

Potrivit The New York Times, Președintele Statelor Unite ale Americii a acuzat procurorii și juriul, considerându-l pe Stone doar o victimă a unei răzbunări politice.

Aliatul lui Trump a fost acuzat pentru mințirea investigatorilor Congresului. De asemenea, procurorii l-au găsit vinovat de influențarea unui martor care ar fi depus mărturie în fața Comisiei de Informații a Camerei Reprezentanților a SUA.

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi