sex pe canapea

Loredana Groza, o istorie a muzicii românești a lansat videoclipul melodiei „Sex pe canapea”  ieri, 17 februarie 2020 și a fost atacată în repetate rânduri de tabloidele din țară, clipul fiind restricționat de YouTube.

Artista a declarat că nu este satisfăcută de această decizie și își dorește să întocmească o petiție pentru a demonstra că este un videoclip artistic și nu o nuditate ce trebuie înlăturată publicului de peste 14 ani:

,,Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer”.

Videoclipul conține scene în care artista este îmbrăcată în lenjerie intimă și mimează actul unui contact sexual, nimic ieșit din comun când vorbim despre muzică. Toate marile voci ale muzicii, cum ar fi Madona și Rihanna, au realizat aceste tipare de video-uri în care erau mai mult sau mai puțin îmbrăcate, fiind extrem de apreciate de către publicul larg.

Videoclipul poate fi vizionat doar de cei peste 18 ani acest lucru fiind o absurditate adusă la adresa unui artist cu un renume ca al Loredanei. Melodia este un cu un mesaj puternic, din care adolescentele pot învăța. Pot învăța că nu trebuie să te lași pradă dorințelor și să îți dorești mai mult decât un „sex pe canapea”.

Că viața nu constă în satisfacerea plăcerilor carnale și merită să lupți pentru ceea ce îți dorești, că dorul poate fi influențat de sentimentele pe care le lași în urmă unui om.

Uităm des că vorbim despre o țară și o lume ce constant ignoră necesitățile adolescenților și anume cunoașterea

Părinții refuză în mod deliberat să își educe sexual copiii. Închid ochii când aceștia cer sfaturi sau trec cu vederea peste cerințele și nevoile lor. Interzicerea unui videoclip ce conține mai mult sau mai puține scene picante nu poate fi răspunsul în educarea lor. Au nevoie de un îndrumător în acest parcurs total nou pentru ei.

Iar dacă nu știi cum să îi ajuți, găsești aici răspunsul la tot.

Sursă foto: ProTV