iubirea
iubirea

Încă din cele mai vechi timpuri, să fii într-o relație și iubirea au contat foarte mult, poate uneori pentru privitorii din jur sau chiar pentru un rege sau o prințesă, dar acum parcă uităm să le mai apreciem. Sărim și fugim de ele ca de niște tâlhării ce vor să ne rupă sufletul și ajungem să ne închidem în bula noastră de confort. Fără dar și poate să nu mai vrem să o părăsim mai apoi.
Suntem oameni, sufletele noastre depind de cele din jurul nostru într-un procentaj extrem de ridicat. Hai să ne mai gândim și la noi și la ce ne face fericiți într-o relație, poate de lungă sau de o mai scurtă durată și dacă avem motive să rămânem în una.

Pentru noi, fetele, este destul de greu să ne descurcăm într-o societate condusă de bărbați.

Șeful poate să îți facă zile fripte dacă ai greșit ceva banal, când ieși cu fetele la dans parcă stai mai retrasă. Mai ales când știți că niște bărbați vă sorb din priviri încă de la începutul serii. Parcă vrei puțină siguranță. Parcă vrei pe cineva care să fie gata să sară până în pânzele albe pentru tine și să te protejeze. Drumul spre casă, într-o seară mohorâtă, poate fi alinat și digerat mai ușor alături de un bărbat puternic și dominant. Să stai la telefon cu cea mai bună prietenă nu e soluția pentru tot, în schimb iubirea poate fi.

Singurătatea e bine ascunsă în podul amintirilor, nimic nu vă mai oprește acum

Dacă credeai că relațiile lungi sunt monotone, stai la rând să vezi cum e singurătatea. Da, știm toți, suntem singuri pe lume și creștem constant, trebuie să ne iubim pe noi și să fim noi bine prima dată. Am auzit cu toții asta în fiecare zi, dar o noapte cu partenerul sau partenera poate fi chiar perfectă. Ultimul film apărut, o pizza sau niște prăjituri, parcă nu mai sună atât de rău acum.

Iubirea, medicamentul omenirii

Fiind într-o relație, constant iubirea face parte din viața ta mereu. Mereu partenera găsește modalități prin care să îți facă ziua mai bună după o săptămână mai grea. Să ai pe cineva lângă tine în momentele cele mai grele din viață este foarte important. Susținerea și înțelegerea fiind avantajul suprem, pe care îl are o relație. Când iubești și ești iubit la rândul tău, zâmbetul de pe fața ta nu dispare niciodată.

Viața în doi este o evoluție constantă

Mulți dintre noi avem un potențial infinit de ridicat. Potențial pe care îl ascundem sub un preș, pe care, clar nu vrem să îl mai dăm deoparte. Acest lucru se poate schimba dacă lângă tine apare persoana potrivită, ce știe cum să îți scoată calitățile în evidență și lângă care să evoluezi constant. Nu degeaba cei mai realizați oameni ai planetei sunt în relații. Poți deveni o persoană mai bună într-un mod constant dacă partenerul știe să scoată ce e mai bun din tine și să arunce negativismele la gunoi.

Întâlnirile cu familia erau grele înainte, dar stai să vezi că ai scăpat

Ne iubim părinții, ne iubim toată familia, dar știți toți momentele în care se întâlnesc toți și parcă complotează împotriva ta. Vor să afle fiecare detaliu despre luna în care nu i-ai văzut și să nu mai vorbim despre viitorul pe care îl avem deja planificat de la 2 ani și de la care clar că te-ai abătut.
Când ai lângă tine un partener parcă totul se schimbă, ești cineva! Mai ales dacă toți îl adoră și uită că exiști pentru moment. Poți mânca liniștit de acum, atenția e toată spre el.

Nu ești sigur dacă te minte sau nu ? Găsești aici minciunile femeilor cele mai întâlnite, dar și aici ale bărbaților din viețile noastre.

Și dacă tot ați ajuns până aici, vă mai dăm un motiv pentru care merită să fiți într-o relație și anume umărul pe care poți plânge, la propriu sau la figurat, când cerul parcă ți se sparge în cap.