Vulpița

Când am zis că facem vedete din Vulpița și Viorel, două nulități ale poporului românesc doar pentru ratingul unei emisiuni, am avut dreptate, iar CNA a pus piciorul în prag. Acces Direct plătește scump Vulpița! Este, oare, de ajuns o amendă de 100 000 de lei din partea CNA pentru postul de televiziune Antena 1, după circul transmis timp de o lună unei țări întregi?

Telenovela asta tâmpită a prostit poporul cu televizorul, iar Consiliul Național al Audio-Vizualului a sesizat, abia după o lună de emisiuni repetate, de drame televizate, de înjurături și lacrimi de crocodil, că și prostia are o limită și a amendat postul Antena 1 cu 100 000 de lei pentru „serialul” Vulpița-Viorel-amanții!

Amenda usturătoare a fost dată după ce s-a sesizat încălcarea articolelor privind protecția minorilor, precum și a articolului ce spune clar că „nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut”, dar când audiența bubuie la un circ dintre o soție infidelă, un bărbat cu înclinații alcoolice și vreo 11 amanți, îi mai pasă cuiva?

Membrii CNA, șocați de scenele văzute la Antena 1!

Dacă amanții Vulpiței vi se par prea puțin, citiți cartea „Amantele trecutului”, de aici!

„Ce am văzut aici este un spectacol al degradării umane”, a remarcat Dorina Rusu, membru CNA, după ce membrii au urmărit astăzi ore bune cu fragmente din emisiunea Acces Direct.

„Este o degradare extraordinară pentru ce înseamnă televiziune. (…) De o lună de zile exploatați chestia asta. S-a vorbit despre chestiuni grave, despre abandon, despre prostituție, despre amantlâc. Înțeleg nevoia de audiență, dar nu poți depăși chiar orice limită.”, a mai continuat Dorina Rusu, conform paginademedia.ro.

Analiza emisiunilor de către membrii CNA a început săptămâna trecută, după ședința de marți, 11 februarie, unde au avut chiar o întrevedere cu reprezentanții Antenei 1, când aceștia au argumentat circul televizat prin faptul că Vulpița și Viorel nu sunt prezentați în cadrul emisiunii Acces Direct drept modele, însă emisiunea are parte de o audiență majoră și, oricum, celelalte posturi de televiziune procedează la fel.

Reprezentanții Antenei 1 s-au apărat spunând că și la alte televiziuni sunt prezentate povești de iubire unde protagoniștii se bat, înjură și au un comportament inadecvat.

Există și concurența dintre Acces Direct și știrile de la ora 17, unde sunt prezentate nu doar știri propriu-zise, ci și povești de viață dramatizate, sex, violență domestică sau amantlâcuri, iar audiența trebuie menținută, nu?

Toată șarada de 100.000 de lei a pornit acum o lună, când la Acces Direct apărea pentru prima dată Veronica Stegaru, o presupusă victimă a unui viol comis de amantul său, unul din cei 11, aparent. Alergată cu foarfeca de soțul său Viorel, care la 41 de ani a muncit doar 2 luni, cu o fetiță aflată în grija bunicilor și „onoarea” pătată, povestea Vulpiței a constituit audiența postului Antena 1 timp de o lună.

Li s-au oferit locuri de muncă pe care le-au refuzat, s-au petrecut dansuri din buric, poeme de dragoste agramată și aparenta iubire le-a fost întreruptă de amantul acuzat de viol care a cerut 3000 de euro pentru o apariție în direct.

După toate acestea, telenovela ridicolă dintre Vulpița și Viorel primește doar o amendă de 100.000 de lei.