Oferi dragoste doar de Valentine’s Day? Felicitări, ești ipocrit!

 

După cum bine știe toată lumea, se apropie cu repeziciune Valentine’s Day. Nu că ar sta toată lumea cu ochii pe calendar sau ar fi cineva așa de interesat, însă orice rețea de socializare ai deschide, te asaltează repede o grămadă de glume, mai inspirate sau nu, despre cât de singuri sunt unii de Valentine’s Day.

Și cum bineînțeles, dacă nu e de râs, e de plâns și invers, mai întâlnim, tot pe minunatele rețele de socializare, persoanele alea care își plâng de milă.

Nu te ajută cu nimic să te plângi pe internet că ești singur de Valentine’s Day.

Da, fratele meu, ești singur în ziua în care toată lumea sărbătorește dragostea. Dar ce-i așa de trist aici? Sau de ce trebuie să știe toată lista ta de prieteni? Acum, că mai faci o glumiță, că mai pui un meme, e una. Dar, când începi cu deplânsul online, în ochii mei devii patetic și demn de milă. Și nu am nimic cu nimeni, dar cred că unele lucruri trebuie să țină fix de intimitatea ta.

De ce nu sufăr eu pentru că sunt singură în această perioadă?

Nu am fost niciodată o fană înfocată a sărbătorilor preluate, de fapt, a sărbătorilor în general. Însă, pentru mine, nu se schimbă cu nimic luna februarie doar pentru că se sărbătorește cu atâta înflăcărare Valentine’s Day. Eu, dacă vreau să îmi „sărbătoresc” dragostea, o fac atunci când simt. Nu am nevoie de o zi anume pentru a fi dintr-o dată super îndrăgostită și a arăta tuturor că îi iubesc.

Se spunea într-un articol, postat înainte de sărbătorile de iarnă, că suntem ipocriți dacă suntem buni numai de sărbători. Aici puteți citi textul integral. Exact așa e și cu dragostea.
Ești ipocrit dacă doar acum îți amintești că iubești sau ești îndrăgostit.
Ce poți face dacă ești singur de Valentine’s Day?

Dacă nu ești unul dintre cei care suferă și deja se văd plângând și faci parte din categoria mea, adică cei care știau că vineri e vineri, și nu Valentine’s, nu o să ai prea mult de lucru. Viața ta continuă perfect normal. Însă, dacă ești unul dintre cei mai sus menționați, fă lucrul care te distrage cel mai mult de la viață, care efectiv îți absoarbe sufletul. Iar, dacă nici asta nu merge, nu degeaba există pisici și câini. Ei te iubesc tot timpul, deci îți vei petrece „singurătatea” alături de cineva care chiar te iubește.

Astea fiind spuse, ce rămâne în urma revoltei mele față de sărbătoarea dragostei?

Lucrul de care mă plâng eu cel mai des e faptul că suntem atât de ridicoli fără să ne dăm seama. Articolul meu nu e făcut pentru a leza pe unul sau pe altul, e făcut pentru a atrage atenția asupra a ceea ce devine ridicol și dă la ochi.

 

Retegan Ana-Maria
Retegan Ana-Maria
Elevă la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, în clasa a XI a, profil filologie. Îmi împart iubirea între animale, muzică rock și cărți, considerând că viața mea este un maraton de citit. Mi-am dat seama că am mult prea mult timp înainte pentru a nu da curs și acestei provocări, pe numele ei POV21.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare