idei de cadou de Valentine's Day
idei de cadou de Valentine's Day

Știm cât de greu este să-ți mulțumești iubita cu un cadou atât de genial, încât să nu dormi pe preș zilele astea, așa că ți-am pregătit un top 5 idei de cadou de Valentine’s Day pentru iubită. Știm și că ai amânat găsirea cadoului pe ultima sută de metri și acum te întrebi ce îi poți cumpăra rapid, frumos și nici prea scump, ca totuși să nu dai în faliment, dar nici prea ieftin ca să nu mori înainte de vreme.

Să-ți mulțumești iubita, soția, poate chiar amanta este complicat, pentru că ba nu-i place, ba puteai mai mult, ba nu-i culoarea ei favorită, ba nu ai habar ce îi place, ba e prea banal pentru o ființă atât de importantă din viața ta. Nu ai idei de cadou de Valentine’s Day? Nu-i nimic, te rezolvăm noi!

Așa că, bărbate, ți-am pregătit un top 5 idei de cadou pentru iubită de Valentines Day, numai bun pentru portofelul tău!

Ce îi poți face cadou iubitei tale?

1.Un film bun, o cină romantică asezonată cu un buchet mare de trandafiri și o pereche de cercei!

Anul acesta, ziua îndrăgostiților este vineri, deci ai putea să pregătești ceva romantic în pași simpli. O duci la un film, preferabil cel pe care vrea să-l vadă de mult timp, apoi la o cină romantică, îi dai un buchet mare de trandafiri, în cazul în care nu știi ce flori preferă, și alături de trandafiri poate fi o bijuterie.

Femeile adoră cerceii, deci poți da lovitura cu o pereche de cercei, iar ca secret, să știi că anul acesta se poartă cel mai mult albastrul, deci dacă ai norocul să-i placă această culoare, nu rata ocazia și cumpără-i o pereche de cercei cu pietre albastre.

Cercei prețioși cu piatră albastră la cele mai bune prețuri se găsesc chiar aici!

Alte culori pe care sigur le va adora sunt roșu, galben și verde smarald.

 2. A doua idee de cadou potrivit pentru iubita ta este un parfum!

Nu orice fel de parfum, însă! Dacă este genul de femeie sensibilă, gingașă, firavă, atunci i se vor potrivi parfumuri dulci, ușoare.

Parfumul potrivit unei femei calme, sensibile îl poți cumpăra de aici, aici, la reducere!

În cazul în care este o fire năbădăioasă, se enervează repede, ea câștigă de cele mai multe ori când vă certați, ea este haosul, iar tu cel calm, atunci i se va potrivi un parfum pe care nu oricine îl poate purta, un parfum tare.

Cel mai potrivit parfum pentru o iubită năbădăioasă este cel de aici!

3. Dacă nu crezi că vei nimeri lozul câștigător cu parfumurile, atunci încearcă-ți norocul cu un ceas.

Da, femeilor le plac ceasurile la fel de mult cum vă plac și vouă, deci fie este unul clasic, fie un model mai elegant, sigur nu dai greș cu el dacă mai pui lângă și ciocolata ei preferată plus un buchet de flori și o sticlă de vin bun.

P.S. Caută un vin roșu, se va potrivi perfect cu o seară romantică.

Ceasuri faine la prețuri bune găsești aici!

4. Dacă îi place să citească, cumpără-i o carte bună!

Îi poți lua cartea Femei care aleargă cu lupii. Este una dintre cele mai căutate titluri la momentul actual, care sigur îi va plăcea.

Găsești cartea Femei care aleargă cu lupii aici!

5. Mergi la sigur cu un set de cosmetice!

Niciodată o femeie nu va refuza machiajele, așa că poți alege seturi la oferte bune, de aici!

Acum că ai rezolvat cu cadourile, îți dorim o zi a îndrăgostiților minunată și… protejată!