idei de cadou de Valentine's Day
idei de cadou de Valentine's Day

Întotdeauna, să faci un cadou iubitului a reprezentat ceva mai greu decât Misiune imposibilă 1, 2 și 3, așa că venim în ajutorul tău cu un top 5 idei cadou de Valentine’s Day pentru el!

Acum nu mai este imposibil să găsești un cadou special pentru iubitul tău!

Ce îi poți lua? Te-ai fi gândit la aceste idei de cadou de Valentine’s Day pentru el?

1. Bărbaților le place tehnologia, le place fotbalul, așa că de ce să nu le combinăm?

Cumpără-i un televizor cu ecran curbat! Nu doar că te va lăsa în pace și se va uita la meci sâmbătă seara, dar vei avea și tu avantajul de a-ți viziona filmele și serialele preferate la calitate superioară!

Cele mai bune oferte la televizoare cu ecran curbat sunt cele de aici!

2. Un ceas clasic pentru un bărbat de succes!

Dacă iubitului tău îi place stilul mai office, atunci nu vei da greș cu un ceas clasic, cu o curea din piele. Totodată îi vei aminti să fie mereu punctual la întâlniri și poți livra alături de cadou o vrăjeală tipică, dar romantică, ceva de genul: ,,de fiecare dată când te vei uita la ceas, să-ți amintești că iubirea mea pentru tine depășește limitele timpului”. Hai spune tu că nu e faină ideea!

Găsești ceasuri clasice cu curea din piele, aici!

3. Mergi la sigur cu un portofel din piele naturală!

Dacă banii lui sunt banii voștri, atunci securizează-i cu un portofel din piele naturală. Cu siguranță îl va adora, iar tu scapi ușor cu un cadou simplu, dar de impact, care să fie și practic, și clasic, și modern!

Portofele din piele naturală la prețuri bune găsești aici!

4. Dacă iubitul tău este un gamer înrăit, cadoul potrivit va fi o pereche de căști HyperX Cloud Orbit pe care le găsești aici.

Dacă vrei, totuși, o variantă mai ieftină, poți cumpăra pentru el căștile HyperX Cloud Stinger, cât încă mai sunt disponibile!

5. Butonii care nu se vor demoda niciodată!

Mereu vor exista ocazii speciale în viața voastră, unde lui îi vor trebui niște butoni stilați care să i se potrivească, iar  butonii Christian Lacroix sunt cei mai potriviți pentru un bărbat puternic, ba chiar vin la ofertă cu o batistă din mătase. L-ai aranjat pentru gală, ce să mai!

Găsești oferta specială la setul format din butonii C. Lacroix + batistă din mătase la 265 de lei aici!

Ai rezolvat și cu cadoul, pregăște lenjeria aia sexi și Valentine’s Day romantic să ai!