asigurare RCA
asigurare RCA

Ai o asigurare RCA care nu mai este valabilă sau expiră curând?

Nu trebuie să te mai gândești zi și noapte la asigurarea autoturismului tău! Avem pentru tine cea mai simplă și rapidă metodă. Află cum să-ți faci asigurare RCA online, la cel mai bun preț, cu un singur click, printr-un formular de asigurare RCA EMAG. Mai simplu de atât nici că se putea!

Știm că drumurile la societățile de asigurări din zona ta sunt obositoare, iar timpul de așteptare este chinuitor. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție un formular de calcul prin care afli simplu și rapid cam cât ar costa o asigurare RCA la cele mai serioase companii, prețul cel mai ieftin al unei asigurări RCA și totul doar cu un simplu click chiar aici!

Ce este asigurarea RCA?

RCA sau Răspunderea Civilă Auto reprezintă asigurarea terților prejudiciați în urma unui accident auto care s-a produs din vina asigurantului și este obligatorie atât pentru orice persoană fizică sau juridică, posesoare a unui autoturism înmatriculat în România, cât și pentru conducătorii de autoturisme din România, înmatriculate în străinătate, dar fără asigurare în țara respectivă.

În caz de accident, RCA despăgubește terțul păgubit, nu asiguratul!

Despăgubirea se va primi în funcție de natura accidentului care a avut loc, astfel încât dacă doar două vehicule au fost implicate, iar accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, documentele de despăgubire se pot întocmi și semna de către posesorii vehiculelor implicate în accident, fără a fi necesară intervenția poliției pentru aceste acte, formularul fiind depus la compania de asigurări care va face demersurile necesare despăgubirii.

Cauți o asigurare RCA la cel mai bun preț?

Poți avea parte de cele mai bune prețuri la asigurările RCA EMAG online, de la cele mai serioase firme din domeniu, chiar aici!

Când se încheie o asigurare RCA?

O asigurare RCA se poate încheia pe o perioadă de o lună, în cazul în care se dorește obținerea numerelor provizorii, dacă posesorul auto are eliberat un certificat provizoriu de circulație, dar, în general, asigurarea RCA are o durată de 6, respectiv 12 luni.

Cum procedez pentru asigurarea RCA?

Acum ai posibilitatea de a-ți face asigurarea RCA online, simplu și rapid completând un formular EMAG pe care îl găsești aici!

Ba chiar un bonus, livrarea poliței este gratuită acum și poți plăti online, cu cardul, iar polița RCA este activată imediat după efectuarea plății și îți va fi trimisă pe mail. Nimic mai simplu, o poți printa și utiliza chiar din acel moment!

Ca și conducător auto trebuie să știi și faptul că toți proprietarii de autoturisme sunt obligați prin lege să încheie o asigurare RCA  și apoi să aplice pe parbriz o vignetă primită odată cu încheierea respective asigurări RCA.

Dacă și tu ești posesorul unui autovehicul și nu ai încheiat asigurarea obligatorie RCA sau nu o menții în mod continuu valabilă, vei săvârși o contravenție sancționabilă cu o amendă care pornește de la 1000 RON la 2000 RON plus reținerea certificatului de înmatriculare precum și a plăcuțelor de înmatriculare sau înregistrare, până la prezentarea documentului care prevede încheierea asigurării RCA.

Tocmai de aceea, pentru a evita eventuale sancționări sau amenzi contravenționale usturătoare și pentru a evita reținerea certificatului de înmatriculare, ia-ți acum cea mai bună asigurare RCA online, de la EMAG. Durează câteva secunde, dar economisești o sumă considerabilă!