Super Bowl nu a fost pe placul tuturor anul acesta, iar săptămâna trecută, un activist creștin, pe numele său Dave Daubenmire, a reușit să deschidă un scandal imens în Statele Unite ale Americii. Acesta a anunțat că are de gând să dea în judecată AFL și să ceară 800.000.000 dolari pentru despăgubiri.

Totul a început săptămâna trecută la Super Bowl, în SUA, unde două mari vedete cunoscute pe tot mapamondul, Jennifer Lopez și Shakira, au făcut un show de zile mari pentru evenimentul sportiv. Împotrivă îi vine, însă, Dave Daubenmire, un activist creștin care a considerat spectacolul a fi nepotrivit pentru comunitatea creștină și că ar fi avut o coregrafie indecentă.

„Mă împiedică să ajung în Împărăția Cerurilor”

Activistul susține că trebuie să meargă în instanță cu ceea ce s-a petrecut la Super Bowl, și anume să depună un dosar împotriva Ligii Americane de Fotbal. Acesta spune: „Sunt de părere că trebuie să mergem în instanță și să prezentăm acest aspect. Faptul că am asistat la un asemenea eveniment, mă împiedică să ajung în Împărăția Cerurilor”, a anunțat Dave Daubenmire.

Jennifer Lopez a apărut pe scena evenimentului sportiv de la Super Bowl într-o pelerină confecţionată din pene vopsite în culorile steagului Statelor Unite pe o parte, iar steagul din Puerto Rico pe cealaltă parte. Alături de artistă s-a aflat fiica sa, Emme, de 11 ani, și un cor de copii care i s-au alăturat pe muzica lui Bruce Springsteen.

Shakira s-a prezentat într-un costum auriu, mulat, însă nimic nou sau spectaculos, fiind vorba de superstarul latino columbian.

sursa foto: vanityfair