Înfrângere la Fed Cup! România pierde la mustață cu Rusia și nu merge la turneul final!

"în Texte" by

Fed Cup, bilanț dezamăgitor, dar încurajator! România a întâlnit Rusia, fără Simona Halep. Turneul final se va disputa la Budapesta în aprilie (14-19), calificată din acest meci de baraj fiind Rusia. România a făcut o figură bună, însă nu este destul!

România a pierdut cu 2-3 în fața Rusiei, prezentându-se cu o singură jucătoare de top 100 WTA, Ana Bogdan, iar restul din top 200 WTA sau chiar mai mult. Cu toate astea, Jaqueline Cristian a învins-o pe Kudermetova (38 WTA)

Jaqueline Cristian / Gabriela Ruse – A. Blinkova / A. Kalinskaya 3-6, 2-6

Româncele nu au făcut față iureșului rus, pierzând vizibil teren în fața Blinkovei și Kalinskayei. România pierde astfel cu Rusia, la mustață, după câteva meciuri în care s-a demonstrat că locul în clasamentul WTA nu contează, ci munca, devotamentul și… sala plină.

Florin Segărceanu s-a declarat mulțumit de prestația fetelor sale pe care le antrenează la naționala României de tenis, înainte de dubla cu Blinkova și Kalinskaya.

 

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Anomalia peisajului

Anomalia peisajului

Trezește-mă din existența putredă și înfrumusețează-mă cu a ta orbire a cristalului atrăgător....
Derulează înapoi