Liderul Al-Qaeda

Liderul Al-Qaeda, al-Raymi, ucis într-un raid american!

"în Texte" by

Președintele american, Donald Trump, a declarat în decursul zilei de astăzi că liderul Al-Qaeda, al-Raymi, a fost ucis într-un raid american.

Liderul jihadist Al-Qaeda a fost implicat în atacuri teroriste, în special, în partea vestică a Europei. Qasim al-Raymi a condus grupul terorist încă din 2015, fiind ucis într-un raid în Yemen.

El a preluat conducerea după ce predecesorul său a fost ucis de o dronă americană, conform BBC News.

Zvonul morții liderului Al-Qaeda a circulat încă din decembrie, când a avut loc tragerea de focuri. Totuși, pe data de 2 februarie a fost făcută public o declarație cu vocea lui al-Raymi care mărturisea implicarea în atacul asupra bazei navale americane Pensacola, Florida.

Declarația de la Casa Albă confirmă asasinarea liderului Al-Qaeda, dar nu menționează și data.

„Moartea lui degradează mișcarea și dezvoltarea AQAP și Al-Qaeda și ne aduce mai aproape de eliminarea amenințărilor pentru siguranța noastră națională“, scria în declarație, potrivit BBC News.

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Anomalia peisajului

Anomalia peisajului

Trezește-mă din existența putredă și înfrumusețează-mă cu a ta orbire a cristalului atrăgător....
Derulează înapoi