Când vrei să împuști doi iepuri deodată, de obicei, nu reușești. Ori împuști unul, ori niciunul. Ambiția, perseverența și, poate, excesul de zel, l-au influențat pe un tânăr să se înhame la 14 relații, în același timp! Toate au mers bine, până într-o zi…

Rakib, un tânăr aparent obișnuit, la doar cei 18 ani ai săi, se pare că era destul de iubăreț, alegând să alerge în brațele mai multor fete, 14 la număr. Valentine’s Day, care ar fi trebuit să fie cea mai „activă” zi pentru tânărul nostru buclucaș, a fost sfârșitul unor activități promițătoare! (Sur)prins de cele 14 iubite, un iubăreț de 18 ani a intrat în comă – am trăit s-o vedem și pe asta!

Sunt sigur că tânărul ar putea juca liniștit în filmele siropoase și drăgăstoase, mai ales că o ducea bine cu organizarea timpului și… frate! Oare când avea timp de toate?

Începutul sfârșitului pentru Don Juan Rakib

Acesta s-a trezit în casă cu toate cele 14 iubite ale sale, și sunt curios cum s-a simțit știind că 28 de ochi îl privesc cu dispreț și dezgust, ba mai mult, cu milă, pentru ceea ce făcuse. Acesta, văzându-se aflat într-un punct mai mult decât mort, a suferit un șoc și a intrat în comă.

Jorina, una dintre iubitele acestui mare sultan de Anatolia, a dezvăluit cum a aflat de secretul iubitului său:

,,Am fost foarte șocată când am aflat că Rakib mă înșela cu alte 13 fete. Am avut îndoieli asupra lui în trecut, așa că, într-o zi, am verificat telefonul în secret și am văzut că în agenda de mesaje sunt alte 13 fete poreclite „Babygirl” (1,2,3… și așa mai departe). Așa că le-am informat pe celelalte fete și am planificat această surpriză pentru el de Ziua Îndrăgostiților.”

( Sursă: filmymantra.com )

Iubitele sale au fost destul de supărate pe reacția lui, chiar dacă și-a meritat-o. Au declarat că așteaptă ca Rakib să își revină, iar eu sunt curios dacă l-ar împărți din nou.

În opinia mea

Genul acesta de băieți sunt numiți popular, de către noi, „fuckboys”, și îi putem vedea de cum intrăm pe ușa liceului. Da, probabil e tipul ăla înalt, blond și popular care se sprijină de calorifer cu posteriorul, iar în brațe susține riguros două „căprioare”, proaspăt vânate și ochite din întâmplare, dar care prezintă o prioritate.

Nici nu știu ce să zic despre acest crai, cum doar în basme poți să mai găsești: poate era frumos, cu bani și inteligent, sau cine știe ce le atrăgea pe fete.

Cu toate că în secolul nostru relațiile sunt mai ușor de „fabricat” datorită internetului, nu știu să fi cunoscut sau să fi auzit de vreun profesor doctor docent în arta agățării, astfel încât să-i cadă-n plasă 14 tipe, una și una. Cine știe? Oare noi de ce nu procedăm la fel?

Sursa foto: Pinterest