Coronavirusul se vindecă

Coronavirusul se vindecă! Primul caz chiar în China!

"în Texte" by

Coronavirusul se vindecă, primul caz de acest gen fiind chiar în China. Spitalul Municipal din Shanghai afirmă că o pacientă de 54 de ani pe nume „Chen” a fost prima vindecată de când a început epidemia.

Femeia a anunțat simptome corelate cu virusul pe 10 ianuarie, urmând ca pe 12 să fie internată. După două săptămâni de tratament diferit, aceasta a fost externată.

Conform presei „Express“, „leacul minune“, Nafildavir, care este utilizat uneori în tratamentul virusului imunodeficienței umane (HIV) este cel folosit în testele pentru tratamentul lui Chen.

După ce virusul s-a răspândit trecând din China în Europa, primele cazuri apărând în Franța, 5 orașe au fost puse sub carantină și mai mult de 35 de milioane de locuitori s-au izolat în case.

Virusul a luat până acum 56 de vieți și numărul celor infectați crește la cote alarmante.

Spitale de urgență și centre de carantină sunt construite zi după zi în China. Guvernul Beijing a declarat duminică folosirea medicamentelor împotriva HIV-ului pentru tratarea Coronavirusului, Ritonavir și Litonavir, pe lângă Nafildavir.

Coronavirusurile reprezintă o familie de virusuri care cauzează de la răceli la afecțiuni mai grave ale sistemului respirator, putând să fie letale.

Virusul ce îngrozește lumea este de fapt o noua ramură a coronavirusului, denumită nCoV, nemaifiind întâlnită la oameni până acum.

A mai fost anunțat un caz de vindecare la un bărbat de 46 de ani, numit Yang, care avea simptome asemănătoare cu Chen. Bărbatul a fost externat din spitalul provinciei Zhejiang, însă este ținut sub observație.

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Anomalia peisajului

Anomalia peisajului

Trezește-mă din existența putredă și înfrumusețează-mă cu a ta orbire a cristalului atrăgător....
Derulează înapoi