Actorul în vârstă de 51 de ani, Stan Kirsch, a decis să își pună capăt zilelor după o viață pe care mulți și-ar fi dorit-o. A fost găsit mort în reședința sa din Los Angeles, de către soția acestuia. A jucat în serialul „Friends” și „Highlander”, seriale care i-au adus faima.

Stan Kirsch a figurat într-un episod din „Friends” numit ”The One with the Ick Factor”, în care Stan interpreta rolul unui minor ce se întâlnea cu personajul Monica, actrița Courteney Cox. Totul s-a rupt între ei când aceasta a aflat că Ethan, persoanjul jucat de Stan, era de fapt minor și mergea la liceu.

Faima i-a croit-o serialul „Highlander” unde a jucat pentru șase sezoane

Actorul și-a pavat o oarecare faimă, după care a ales să devină profesor, scenarist și director de producție. În serialul apărut în 1992, Stan interpreta rolul lui Ryan, un băiat de cartier, hoț și căruia îi mergea bine mintea. A devenit „Immortal” și a dat un alt sens al umorului și entuziasmului acestui serial.

Pagina de Facebook a serialului a făcut o postare în formă de respect pentru Stan, unde au scris: „Fără Stan Kirsch, Highlander: Ar fi fost un serial mult mai mic”. De asemenea, au precizat că actorul a adus un sens al umorului, bunătății și entuziasmului tineresc personajului Richie Rian pentru șase sezoane.

Without Stan Kirsch, Highlander: The Series would have been far less (…) He brought a sense of humour, kindness and youthful enthusiasm to the character of Richie Ryan for six seasons.

A debutat ca director și producător cu filmul ”Straight Eye: The Movie”, după care s-a retras în Los Angeles. Mai apoi a pus bazele unui nou studio de artă și film. A împărtășit cu  alți actori tainele filmului și a învățat să folosească Panoul Verde. A dublat voci de desene animate în 2009, pentru seria „Invincible”.

Although Richie Ryan’s life was cut short on the show, there was little more to see; Richie Ryan had evolved into his own man, and it was Stan’s performance that made it true.