top 5 motive de despărțire
top 5 motive de despărțire

Știi momentul ăla când vin sărbătorile, iar tu ești singură și parcă toate filmele de Crăciun vor să-ți facă-n ciudă cu secvențe în care ăia doi se pupă de zor sub vâsc, dar singura chestie pe care o să apuci tu să o pupi anul ăsta va fi asfaltul când aluneci pe gheață? Nu mai fi supărată, dragă, că vin eu să-i despart pe ăia cu top 5 motive de despărțire!

Am și pop-corn, hai să înceapă telenovela!

Fiind fată, magazine cutreieram, iar de-odată un cuplu preafericit vedeam. Stai, nu! Nu așa era, că numai fericit nu era săracul băiat când gagică-sa îl trăgea mai rău decât trage Moș Crăciun de sac prin magazin, cu argumentul „hai, iubire, știi ce faaaaain era inelul ăla?”. Nu, îți zic eu, nu știe, nici nu vrea. E de ajuns eticheta. Păi fată dragă, lasă omul în pace, nu-l mai presa cu apropo-uri de copil răsfățat. Parcă nu erai veci vreo materialistă.

Păi și-atunci? N-are băiatul preafericit motiv de despărțire? Are, cum să n-aibă! MATERIALISMUL.

Stai calmă, că nici el nu-i ușă de biserică atunci când ți-o dă la fileu pe aia cu „ies câteva ore cu băieții, iubire”. Joacă FIFA a spus. Că FIFA vine de la ,,Fata Incredibilă Foarte Atrăgătoare” care NU ești tu… n-a mai spus. Dar stați așa, că treaba-i mai gravă decât pare. Când te prinde el pe tine, pe unde scoți cămașa? Sau mai bine nu zic vorba asta, că de-i deja scoasă în momentul venirii preaiubitului acasă, ori ai un talent incredibil din ăla de magiciană și dintr-un hocus pocus l-ai îndesat pe amanțel în dulap, ori norocul nu-i de partea ta și te vede cu… mâța-n sac.

Dar nu vă stresați, că nu-i bai. N-aveți motiv de despărțire? Aveți, cum să n-aveți! INFIDELITATEA.

Să presupunem că într-o zi vă certați. Vedeți voi de la ce. Iar el, băiatul finuț, elegant, manierat, bla-bla, te altoiește, cum se zice prin popor.

Adică ți-o trage fain, frumos, într-o zi un dos de palmă din fundul grădinii de-l vezi în trei exemplare.

Ce faci atunci? Ascultă la mine, măi fată! Nu-l ierta nici de ți-ar promite luna de pe cer, că de la o palmă ajunge la pumn, picior și ce-i mai pică pe la mână, și nu-ți ajunge tot machiajul din lume să ascunzi rănile de pe suflet. Pleacă atunci când vezi că iubirea lui e violentă, că aia nu e relație, iar tu nu ești nici sac de box, nici bătaie de joc.

Și-n condițiile astea, n-ai tu, fată dragă, motiv de despărțire? Ai, cum să n-ai! VIOLENȚA.

Se mai poate și să fi fost iubire între voi doi, dar flacăra aia care ardea mocnit la începutul relației s-a transformat de ceva vreme în scânteie peste care mai suflați voi să o mențineți în viață, dar amândoi știți că nu mai durează mult și așteptați, totuși, o minune de Crăciun. Dar știți cum este? Minunea aia e cam rară și te cam saturi să aștepți ceva ce nu vine. Poate că a intervenit rutina, poate că relația s-a răcit în timp, poate fi orice la mijloc.

Și-atunci nu mai sta, măi omule, că-ți stă norocul! Poate n-a fost să fie, poate îți este sortită o altă persoană.

N-ai tu motiv de despărțire? Ai, cum să n-ai, NEPOTRIVIREA DE CARACTER.

Și dacă nu-i nici materialismul, nici infidelitatea, nici violența și nici nepotrivirea de caracter, atunci de ce se mai despart oamenii?

Parcă totuși ar mai fi o chestie pe care de multe ori nu o conștientizăm, cel puțin nu la timp ca să mai repari ceva, și anume momentele în care nu vedem nimic altceva decât pe noi înșine.

Ce mai contează că celălalt are și el drept la opinie? Nu, dragă, tu ești aia care are mereu dreptate.

Dar uiți, fată dragă, că în relația aia sunteți doi, și că, atât tu, cât și el, aveți ceva de spus. Poate el a zis o tâmpenie și ție ți-au luat-o nervii razna. Poate tu ai făcut iar pe nebuna, iar el s-a cam săturat să joace după cum cânți tu și ați ajuns la iminenta despărțire.

Păi și-atunci care a fost motivul? ORGOLIUL.

Acestea fiind spuse, sper că v-a plăcut acest TOP 5 motive de despărțire înainte de sărbători!

Nu uitați să aveți grijă, că-i greu tare cu dragostea asta!