Hostico
Hostico

Pe lângă asistență non-stop, protecție DDOS, transfer gratuit al site-ului și backup gratuit, înregistrarea domeniului tău este gratuită! O firmă de hosting perfomantă, care vă oferă soluții profesioniste de web hosting și asistență tehnică.

Având peste 10.000 de clienți la activ și 10 ani de muncă efectivă, Hostico este în top-ul firmelor din domeniu, cu un raport preț-calitate imbatabil și o relație cu clienții care se bazează pe feedback. Clienții Hostico nu sunt doar simpli clienți, sunt pur și simplu parteneri de afaceri.

În plus, Hostico pune accentul pe tineri, o categorie socială cu foarte mult potențial. Acesta își dorește să sprijine inițiativele și inovația în rândul studenților, ajutând la formarea noului rând de antreprenori români, așa că oferă cuponul promoțional STUDENT care cuprinde o reducere de 50% la toate pachetele de găzduire achiziționate pe minim 12 luni și 25 % la cele achizitionate pe 3 sau 6 luni. Mai multe informații despre ofertă găsiți aici.
Alătură-te celor peste 10.000 clienți mulțumiți de serviciile de hosting Hostico.

Cu pachete de găzduire avantajoase, certificate SSL și suport tehnic 24/7, experiența ta de client va fi una extrem de plăcută, la standarde ridicate.