Hai, încercați. Cunoașteți cumva termenii iubirii? Firea fricii? Grădina Edenului? Comportamentul pierdut în ramuri de spin?

Sunt eu, The Anarchist, un nume complex pentru un om cu depresie severă. Anarhia mă liniștește, mă cheamă și mă iubește.

Sunt frate cu tine fără să fii negru neghină și te văd ca printre zăbrele de diamant. Ești tu, mereu. Acolo pentru absolut orice.

Ți-am făcut în decembrie o declarație de dragoste. S-o scoatem pe Eve din ecuație.

Cu ea doar mi-am băut vinul amar într-a te uita. Ți-am declarat dragostea, ți-am cântat, am vorbit cu orele.Tu n-ai existat în ecuația noastră. Nu a fost nevoie. Plecasei de mult și m-ai lăsat cu ochii aceia ce te priveau, într-un abis al necunoașterii fatale.

Tu, cea ce ești izvor de patimi pentru mine. M-ai făcut să mă urăsc, să mă complexez, să fiu cine sunt acum: obscur, închis, cu o sete aprigă de vină și mândrie concomitentă.

Mai apoi ți-am jurat credință printr-un vals nedansat, neacordat.

Nu am apucat: Erai deja a altuia. Nu a fost cu supărare dacă-l iubeai, doar că mă strângea pieptul și respiram greu.

Nu ți-a păsat de nimic, m-ai ignorat și ai râs de felul în care-mi manifest iubirea proastă.

Suntem amândoi în același carusel, doar că tu mă împingi de fiecare dată de pe scaun și pui o umbră în locul meu, care, spui tu, valorează mai mult.

Postura mea nu ți-a convenit, ai vrut mereu să fii frumoasa din cleștele care ne unea. Pentru că am fost Bestia și îți plac interpretările, ai ales Frumosul.

Te-a rănit mai mult decât am făcut-o eu vreodată, iar eu am încercat să te smulg din ghearele lui mânjite de venin.

Am reușit să te îndepărtez iubindu-te, am acceptat orice situație. Am continuat să te iubesc și iată-mă acum, nelipsit de ură interioară, iubindu-te tot pe tine.

 

The Anarchist