Începe facultatea! CFR suplimentează cu vagoane din 1941!

Vești bune pentru studenții și clienții CFR! Pentru că anul universitar începe pe data de 1 octombrie, CFR Călători a făcut un anunț important în această dimineață. Conducerea ne înștiințează că se vor suplimenta trenurile cu vagoane din perioada celui de-al doilea război mondial!

Experții Ministerului Transporturilor sunt convinși că pentru a se depăși criza locurilor în tren, soluția este scoaterea din muzee, de la praf, vagoanele petroliere și de muniție.

Deși schimbări majore se anunță, adulții continuă lupta.

“Noi am muncit și am plătit la acest stat! Ei fac facultatea pe banii noștrii și nu merită duși nici măcar cu Mocănița până la universitate!” a declarat Andrei Ionescu, cetățean pensionar.

Studenții sunt în extaz și veștile bune nu se termină aici! Sandu Plop, Ministrul Transporturilor promite punerea în uz și a trenurilor folosite în drumul spre lagărele de concentrare.

“Era și timpul! Pe noi să ne ducă petrolierul până în Vama Veche și suntem fericiți! Restul s-o ia spre Transnistria, căci noi nu ne supărăm!” a spus nonșalant studentul Dorel Varga de Universitatea Babeș-Bolyai.

-Rolex