Caprele

Fenomenal! Caprele sătule de blestemele de prost gust ale vecinilor vor lua locul porcilor de Ignat!

"în Satiră" "de POV21"

În dimineața de 20 decembrie, cetățeanul Aurel Miron din localitatea Ignăței s-a trezit cu un întreg cor de behăituri din cotețul porcului. Revoltate, caprele i-au întins stăpânului lor o Ordonanță de Urgență în care ele să fie tăiate de Ignat ca să nu mai fie pocite de vecinii rău voitori.

„E numai vina babei Aurina cu cântecele ei blestemate de deochi! Am rugat-o frumos să înceteze dar cu cine să vorbești?! Ce să-i fac dacă are numai o capră și aia schiloadă și urâtă? Se zgârcește să îi cumpere nutreți din pensia ei de 3000 de lei! Normal că i-am umplut frigiderul cu nutrețuri și iarbă cosită la ce milă mi s-a făcut de ea. A naibii hoașcă!”

Declară în exclusivitate proprietarul caprelor protestatare.

La rândul lor, caprinele au fost întrebate de originea manifestului lor. După multe behăituri neînțelese de jurnaliștii noștri, o capră cu coarnele mai strânse pe cap a arătat cu copita un stick USB  pe care era o înregistrată explicația avocatului lor:

„După zeci de ani de pomenit celebra expresie românească <<Să moară și capra vecinului!>>, clienții mei au decis că e nevoie de o schimbare.”

Urmând etapele corespunzătoare implementării acestei ordonanțe s-a hotărât ca în data de 20 decembrie în loc de porci să fie tăiate caprele. Astfel, de acum înainte, tradiționala slană cu ceapă va fi înlocuită cu coarne umplute de brânză de capră.


Dacă îți place satira și vrei să râzi cu lacrimi, dă click AICI!

Absolvent al Colegiului Național Liviu Rebreanu - Chitarist - Pianist - Producător muzical - Robotician - Student la Mecatronică și Robotică în cadrul Univerității Tehnice Cluj Napoca - Pasionat de psihologie - Convins că psihicul uman este doar suma unor ecuații predefinite - Face parte din echipa POV21 din Aprilie 2017 și dorește să schimbe lumea prin puterea exemplului, a bunătății și a muncii susținute - Consideră că toți oamenii merită șanse egale, dar că nu toți sunt cu adevărat egali

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi