Mereu mi-a plăcut să fiu femeia diabolică din viața lor, iar în fiecare noapte mistică să îmi pun tocurile roșii, rochia scurtă în carouri, rujul roz fermecător și să mă amestec cu șarmul meu angelic printre trecătorii pierduți ai marilor orașe.

Mulți mă vor… Mulți au încercat să mă vrăjească, dar nimeni nu a reușit să o facă cu ardoarea și pasiunea pe care le căutam. Sunt peste tot și totuși nicăieri!

Îi manipulam pe toți la fel cum se joacă orice copil cu focul…

Viața este dincolo de aceste mășți veritabile care mă urmăresc. Ca femeie, cred că orice pușcărie pare un dar divin pe lângă emoțiile dezolante pe care mi le oferă aceste marionete sentimentaliste.

Când vedeam că „puștiul” din fața mea prinde sentimente dispăream cât se putea de repede, fără a mi se auzi sunetele tocurilor. Nu puteam fi sedusă ușor…

Îmi doresc să nu-mi mai schimb numărul de telefon în fiecare săptămână, să-mi vopsesc părul și să mă mut din acest apartament blestemat și purtător de nostalgii adânci.

,,Eu sunt umbra din penumbra lunii ce se arată timidă, în nopțile când vântul suflă amintirile bântuite.”

Cui îi mai pasă și de bani sau mândrie când ai caracter și principii?

Sunt alinierile unor emoții, dansul luminilor prin spațiu, care atunci când se contopesc, iau forma unui corp uman în toată splendoarea. Pentru el eram un cosmos!

Nu îți pune prea multe speranțe în ființa mea misterioasă… Știu fiecare gând al tău, fiecare mișcare tacită pe care urmează să o faci tandru și le folosesc pe toate împotriva ta.

 

,,Sunt furtuna ce te prinde pe neașteptate într-o seară de vară târzie, dar sunt și razele de lumină care te mângâie dimineața în invazia gândurilor tale.”

Într-o lume atât de însetată de chipuri infrumuțesate artificial, rochii scurte și decolteuri generoase, adevărata ,,eu” nu s-ar pierde printre învățăturile plafonice și atitudinile de Marilyn Monroe.

Vine un moment în care trebuie să alegi între a rămâne pe picioare strivind sute de omizi ce sunt în proces de metamorfoză sau să îți creezi un altfel de ,,eu” cu riscul de a-ți pierde adevărata originalitate.

,,Iar diavolul mi-a cerut un dans și eu i-am oferit un pahar cu vin.”

 

Într-o noapte paradisiacă, îmbrățișările maleficului care nu simte decât chinul sufletelor, m-au făcut să realizez că tot ceea ce credeam până acum, a fi eu, este o mască pictată pentru a-mi ascunde vulnerabilitatea.

“O ființă umană este suma tuturor măștilor pe care le o poartă într-o viață, exceptând cele de care se leapădă… iertându-se.”

Omul ce-mi oferea atâta afecțiune nu era și el decât o reflexie greșită din oglindă…

Vreau să pășesc în ritmul înduioșător de dulce-amar al dansului preschimbării din molie în fluture!

Ceea ce tu până acum credeai o rățușcă neagră, acum se transformă într-o lebădă! O lebădă își va trăi viața într-o armonie, fără să se mai ascundă după tot felul de minciuni notorii ale lacului.

Nu mă voi ascunde după un pahar de Jack Daniels ca să nu îmi mai observi buzele rotunde, scăldate în nuanțe rozalii de ruj…

Eu mototolesc fiecare iubire adolescentină și le înșir în biblioteca amintirilor, iar rochia mea neagră și mulată acum atârnă pe umeraș undeva în fundul unei garderobe prăfuite, novice a inimii ce a uitat ce să mai fie…

Privirile mele sticloase, fără urmă de sentimente, au fost înlocuite de zâmbete care atrag atenția oricărui gentleman.

Inima din gheață, lucitoare, s-a topit și a fost înlocuită cu focul existenței. Simt bucuria și mândria de a fi femeie însfârșit!

Indiferent de ce eșți tu, ca entitate, supraviețuitoare a aceleiași epoci a ipocriziei, trebuie să ai un simț aparte al dragostei, o coloană vertebrală și o minte sclipitoare de doamnă. Fiecare femeie este o mică parte din Afrodita!

Toate la un loc formează partea mai gingașă, mai fragilă și în același timp cea mai puternică parte a întregii societăți pământene.

Femeia nu este păcatul suprem după cum este indus de către mitul exilării din Paradis, ci binecuvântarea supremă, ajutorul lui Adam pentru a se întoarce acasă.

Charlotte este o persoană cu sentimente reale, rafinată, care nu se mai ascunde! Diplomația și bunele maniere ale ei merg până într-un punct, iar restul le decide universul. Ai vrea să mă cunoști!

 

– Charlotte