UBG Construct
UBG Construct

Poți să pari un tip de gașcă, un ursuz, un inabordabil sau pur și simplu fericit. Indiferent cine ești, realitatea e că îți petreci jumătate de viață, poate mai mult, între pereți, iar apoi sfârșești și ajungi tot într-un fel de cameră… Cumva, tot ceea ce te înconjoară te influențează și te caracterizează se rezumă la locuința ta. Cu UBG Construct știi sigur că te vei bucura de ea mult și bine!

Astea nu-s doar detalii!

Lumina din camera ta, culoarea pereților, prospețimea aerului din micul tău univers sunt foarte importante pentru dezvoltarea ta. Dacă poziționarea este bună și în fiecare dimineață ești trezit de mângâierile razelor de soare, atunci probabil ai o trezire plăcută și fără nervi. Știm cu toții cum este să ne trezim pe alarmele alea infernale care te scot din pepeni în loc să te trezească și să te pună pe picioare.

Culoarea din camera preferată spune multe despre tine, iar pe urmă, putem spune că te modelează. Culorile calde, cum ar fi galbenul, sau nonculorile, cum ar fi albul, îți creează o stare de calm, pace și oferă o liniște aparte. Culorile țipătoare, în schimb, probabil te vor enerva și îți zic eu: E mai rău decât alarma de dimineață!

Am trăit-o pe pielea mea și credeam că este doar o coincidență, dar nu!

Camera mea este albă, iar mobila albastră. Există o anumită ambianță și combinația te menține pozitiv. Am nimerit, însă, o cameră roz, fiind plecat într-o excursie. Nu, nu un roz frumos și calm, ci unul care ieșea din pereți, te pălmuia bine și te irita la maxim! Alegerea ei a fost, cu siguranță, nedocumentată și prost făcută. Așa se întâmplă când amatorii vor să fie „profesori”.

Am stat și m-am gândit… ăștia nu știu unde să caute! În loc să scrie repede pe Facebook „UBG Construct” și să apeleze la profesionalism și rafinament (da, băieții de acolo au gusturi), au apelat la un Dorel. Și Dorel și-a făcut treaba așa cum știe el, de acolo se ocupă platnicul… Și este destul de incomod să plătești o lucrare prost executată, ba chiar te simți furat!

Dorele, du-te, bă, la Roma! Lasă-i pe UBG Construct să-și facă datoria!

Apropo de UBG Construct

Ei nu ridică doar case, ci renovează și finisează proiectele clientului. Sunt un fel de mână dreaptă pentru împiedicații care nu sunt prieteni buni cu bidineaua. Băieții de acolo nu doar execută o lucrare, de dragul de a fi treaba gata și de a vă înșfăca bănuții. Ei se dedică muncii lor și o ridică la rang de artă.

De aceea îi putem numi profesioniști.

UBG Construct

Echipa are peste 10 ani de experiență în domeniu și au ajutat multă lume să cunoască adevărata locuință. Să fie luminoasă, spațioasă, caldă și primitoare, așa cum își dorește orice român ospitalier.

De asemenea, dacă te înțelegi cu băieții ăștia într-un fel, așa rămâne. Fără aranjamente! Vrei să ai piscină în living? UBG Construct te servește prompt. Clientul lor, stăpânul lor, că doar asta este regula „nambăr oan” pentru toate firmele.

„Unde-i lege, nu-i tocmeală” poate fi deviza aceastei echipe.

Ei? Ce zici? Vrei să fii posomorât toată viața pentru că ai o casă ce insuflă moleșeală și nostalgie? Nu, dragă… Nu ești Eminescu! Caută profesionalism și vei avea o casă luminoasă de care să-ți fie drag și care să te mulțumească pe deplin. Nu se aruncă niciun ban pe apa sâmbetei! Cel puțin, doar zic și eu așa… alege UBG Construct.

Și fă-i un cadou frumos iubitei! O iubești cu-adevărat? Fă-i casa ca un palat!