Cel mai bogat om din Babilon

Cauți o carte? Well…
Îți plac poveștile?
Îți plac banii?
Îți plac sfaturile?
Îți plac narațiunile despre oamenii proști care ajung să fie bogați? Te numeri printre ei?
Atunci, Cel mai bogat om din Babilon, scris de George S. Clason, este pentru tine.

Spiritul tărăgănării și al ezitării există în sufletul tuturor oamenilor. Noi ne dorim cu toții să devenim bogați; cu toate acestea, când norocul ne surâde, acest spirit al tărăgănării ne împiedică să-l acceptăm.

În această carte sunt prezentate modurile prin care te poți îmbogăți.

Ideile și informațiile nu sunt transmise prin metoda unei cărți inspiraționale (YOU CAN DO EVERYTHING! – no…) sau prin metoda profei din liceu – ai toate informațiile pe tablă. Nu trebuie să le decupezi și să ți le lipești în minte fără să ai habar ce înseamnă, ci toate informațiile sunt prezentate sub forma unor povestiri de unde extragi ce vrei tu.

10 povestiri despre cum să scapi de sărăcie, cum să aduni aur, cum să-l înmulțești și altele.

Vrei să știi cum să scapi de sărăcie și să mergi la câte festivaluri îți dorești? Sau să-ți cumperi mult visatul BMW? (Că parcă fără el, iubită-ta tot nu te iubește atât de mult și boxa portabilă parcă nu-ți mai ajunge, frate!). Începe cu povestea celor șapte leacuri împotriva sărăciei. Mostră: Dorința unui om de a fi bogat nu reprezintă nimic. Dorința unui om de a strânge cinci monede de aur este însă o dorință palpabilă ce poate fi împlinită. După ce strângi cele cinci monede de aur, cauți apoi modalități prin care să câștigi zece, apoi douăzeci, iar mai târziu chiar o mie de monede de aur.

Sau poate vrei să știi care sunt regulile aurului?

Mostră: Aurul fuge din calea celui care urmează sfaturile înșelătoare ale escrocilor și ale șarlatanilor sau din calea celui care îl investește în dorințe nechibzuite și aventuroase.

Sau poate ai dori doar ceva mai mult noroc?

Mostră: pentru a intra în grațiile norocului, trebuie să profităm din plin de toate ocaziile ce ni se ivesc în cale.

Sau niciuna? Nicio problemă, mai sunt, trebuie doar să le iei. Poate vrei să știi cum se descurcă un cămătar cu banii lui sau care este primul pas spre a face bani sau ce a făcut cel mai norocos om din Babilon. Ce nu te-a învățat profa de antreprenorială la școală, te învață cartea asta, intitulată „Cel mai bogat om din Babilon. Așa cum a spus un înțelept :

Averea unui om nu o constituie monedele pe care le poartă în pungă, ci venitul pe care îl clădește.